oscarlik 2009-9-7 09:02:25 PM
兔協啦...平靚正!!
果時我放左唷女去8日
好食好住...大大個籠
有冷氣..係旺角...唔比外人入去睇兔摸兔
有病的兔一間房...寄養的係另一間房
最好係果度d人有哂經驗...唔洗擔心
$40-45蚊1日....差唔多-,-
幫親佢地重可以幫到其他棄兔添.....:057:
wesky 2009-9-7 09:06:23 PM
寄去兔協當捐錢俾佢幫棄兔
lingyan 2009-9-7 09:28:16 PM
兔協 / PETEXX 都OK,兔協既冷氣我會覺得唔係好夠,
除此之外,其他都OK。

PETEXX我無去寄養過,但有其他兔友試過,
話可以每日梳毛&放出黎玩 (呢一點就兔協無既),
仲好似每日會SD MSG 俾你同你講返兔兔情況。

RUBBIT 該用戶已被刪除
RUBBIT 2009-9-7 10:42:28 PM

回復 4# 的帖子

大富翁 2009-9-8 12:41:17 AM
原帖由 Mika_T 於 2009-9-7 11:05 PM 發表
回復 5# 的帖子
兔協果度太多兔毛周圍飛, 冷氣可能有d塞,
呢排好左好多, 洗左冷氣.
如果寄養既4個月以下/有呼吸道感染/有傳染病既兔兔都唔會收的.
入住前都會幫兔兔chech下有冇蚤/其他病(e.g.疥癬..),
如有蚤 ...

咁如果好似CACA 側頭GE 兔兔可以嗎??
CACA 身體完全冇事!食得訓得ALL 得!!
可以嗎?
Goody09 2009-9-8 10:49:49 AM
我今日帶兔兔去兔協寄養了.......除非真係假期個D就收$60/日...如果唔係星期日都係收$45/日...同平日一樣...佢地有一間房比寄養兔兔(係最尾最入的房)..平時唔會開放..清洗籠時會打開到門..呢段時間咩人都入到去...我個日去交訂金時...就係佢洗籠時間...我都入到去寄養間房..比菜菜兔兔食$5/日..

petegg
$80/日..會員75折,,,

二十四小時冷氣 (本店每天晚上亦會開動後備流動冷氣)
天天清潔
每天膳食記錄
短訊通知服務*
全天候劃一收費
不設最低消費

* 短訊通知服務: Fans Club 及 VIP 會員可另外要求本店每天發放有關寵物狀況之短訊到寵物主人手機
BB囡 2009-9-8 12:59:07 PM
petegg都幾好wor
有得比兔兔出黎行下

快速發帖