物件名稱 : Q兔有底盆的籠
物件大小 : 寬68CM×深46CM×高52CM
新淨度  : 9成新
暇  疵 : 有
因為用左都有一段時間, 所以交為都有小小花同埋生锈

兔兔係放糧時有咬籠...所以籠門位有甩色

防噴尿圍欄因為一次太暴力俾我扯爆左= .=""

出售價格 : HKD200
交收方法 : 兔友有興趣再約交收地點
交收時間 : 兔友確定買後再約交收時間
聯絡方法 : PM
是否知悉如張貼電郵後發現電郵被滋擾,本討論區恕不負責,各下自理 : 是
物品圖片 :

附上腳踏豬仔板...因為洗完籠之後腳踏豬仔板係點抹都係最難乾的, 多一對豬仔板方便洗完籠之後就可以即刻放返兔兔入去
另因為籠門位如果兔兔行出黎有可能會腳仔ZIP住係D窿到...所以會有埋條橋方便兔兔走出走入...但係因為我家兔兔佢好喜歡咬木..所以都幾花下=[]=

因為都有幾多野跟埋, 所以希望盡量都唔好講價喇...

小糖^^ 2009-9-11 12:37:04 PM
兔仔怡v3v 2009-9-11 12:48:00 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-9-11 12:37 PM 發表
如果只買條橋…可以嗎﹖幾錢﹖﹗

可以只係買條橋...
但係你用緊邊一隻籠呀...因為未必一定隻隻籠都岩用嫁
喵女)) 2009-9-11 11:06:17 PM
小怡。。你係一隻淑女兔GE呀媽..唔可以咁暴力咖MA><!!!!
如果唔係會"兔似主人形"咖!"
兔仔怡v3v 2009-9-11 11:26:38 PM
原帖由 喵女 於 2009-9-11 11:06 PM 發表
小怡。。你係一隻淑女兔GE呀媽..唔可以咁暴力咖MA>

冇諗詔佢個個位咁脆弱
小糖^^ 2009-9-11 11:37:50 PM
兔仔怡v3v 2009-9-11 11:55:04 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-9-11 11:37 PM 發表
ALEX…中SIZE﹗不過,我只係想比佢玩吓行吓﹗

我條橋都有25cm寬嫁...
你睇下岩唔岩你啦...
唔知你買左唔岩用^^
小糖^^ 2009-9-12 12:54:55 AM
兔仔怡v3v 2009-9-12 11:42:40 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-9-12 12:54 AM 發表

可以再POST多小小「橋」相嗎﹖

Sorry因為我唔知你想睇咩...
我post一張放左落個籠之後既樣你睇啦

luckygirl1025 2009-9-19 02:49:05 AM
我都有個一樣既..不過係橙色,,有意可PM..THX
兔仔怡v3v 2009-9-19 03:25:33 AM
原帖由 luckygirl1025 於 2009-9-19 02:49 AM 發表
我都有個一樣既..不過係橙色,,有意可PM..THX

=口=點解你唔開POST呢!?
luckygirl1025 2009-9-19 04:12:14 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-9-19 03:25 AM 發表

=口=點解你唔開POST呢!?

唔好意思呀..因為我冇相..一係你DELE左我個COMMON佢呀..

快速發帖