岩岩上兔協個網....
見到兔協更新左...
仲見到有蝠仔添....
領養編號:922  蝠仔 (HOLD)
唔知佢係咪巳經有人領養緊呢??

http://www.hkrabbit.org/index.html
m1k1 2009-9-16 02:47:12 AM
我之前帶10k10k去兔協剪甲都見到佢
好細粒好得意呀佢a3a
tracy)) 2009-9-16 09:31:15 AM
希望佢今次揾到個好主人啦~~
smallsuishan 2009-9-16 10:08:29 AM
幅仔絕左育架啦咩????\

希望快D有好人要佢啦
wm20472 2009-9-16 10:35:45 AM
看相片, 細細粒黑色好得意
BB囡 2009-9-16 10:42:55 AM
蝠仔一定會搵到好主人嫁..........
蝠仔乖乖~
elvisli 2009-9-16 11:06:47 AM
福記咁細個..個樣又咁BB..一定好快有個好主人收養..大家可以舒一口氣了
珊迪小姐 2009-9-16 11:30:28 AM
有兔兔叫mini house (no.906)!!!哈哈~
希望領養到佢既兔友會上來分享下啦~~~ =)
祝蝠仔快d有個幸福家庭!!
波丸媽 2009-9-16 11:34:07 AM
正喎~~~叫mini-house ^ ^
elvisli 2009-9-16 12:07:16 PM
係MINI MOUSE喎.....=.=
bonedog 2009-9-16 12:19:31 PM
估唔到蝠仔最終都係去左兔協, 希望佢快d搵到新主人啦~
不過點解mini mouse 會變左mini house﹖呵呵呵!:078: :057:

睇黎上面個位兔友真係中左mini house 毒!:053:
elvisli 2009-9-16 12:44:26 PM
早D去左兔協都算一件好事..起碼唔洗捱餓...唔洗擔心幾時比人掉落垃圾桶..唔洗冇草食
Panda)) 2009-9-16 01:19:57 PM
經過咁多事~希望蝠仔快d搵到好主人~!!  >w<
上去睇下呀mini house 係點樣既先~~haha
Vinkivan 2009-9-16 01:37:55 PM
蝠仔睇落比之前精神咗好多, 真係戥佢開心, 希望快啲有新主人帶佢返屋企啦~!!
hh0 2009-9-16 05:36:47 PM
其實我好中意蝠仔ga
希望佢好快有新主人愛錫

快速發帖