我今日見個post 俾 Administrator 關o左
不過見好似俾 chrisyan 養左
你係咪今日去接兔兔呀

有咩消息就 update 話俾我地知呀
有d擔心兔兔o既情況
Miyako)) 2009-9-18 01:44:20 AM
原本睇左你呢個post先,有點兒唔知你講乜=0=....後尾睇左個個就明了,仲4版睇哂 =v= 我都好想知 , 如果chrisyan養左,記得post情況上黎...因為睇到話"得返d骨"真係好嚴重呀(我覺得...)唔知我有冇睇大左個病情....佢真係好可愛,希望佢有個幸福既生活:010:
chrisyan 2009-9-18 02:25:12 AM
我星期2去接佢~
我會update 2隻兔ge消息架~ add我facebook會好d~
因為我通常上facebook打野多XD d小小消息我會打上facebook~
大消息先post上黎
PM我 ;)

得返d骨其實係甩曬毛, 見到腳d粉紅色皮, 不過隻腳無肉, 好似得返d骨咁~
詳細情形我接到兔兔再話你地聽;)
Jessie)) 2009-9-18 06:52:04 PM
送兔兔最後一程都嫌遠既主人想點?!
發現chrisyan係個超級熱心既人, 一心為左佢隻兔兔好!!
我向你致敬:061:
small_tra 2009-9-18 07:42:39 PM
原帖由 chrisyan 於 18-9-2009 02:25 AM 發表
我星期2去接佢~
我會update 2隻兔ge消息架~ add我facebook會好d~
因為我通常上facebook打野多XD d小小消息我會打上facebook~
大消息先post上黎
PM我 ;)

得返d骨其實係甩曬毛, 見到腳d粉紅色皮, 不過隻腳無肉, ...

你唔係對毛有敏感架咩~!?

唔知道我有冇記錯呢~!?
redbean 2009-9-18 11:06:55 PM
chrisyan,
我會PM 你架啦
好多謝你幫左d兔兔

Small _tra,
chrisyan 宜加好似無事啦

Jessie,
我都好佩服chrisyan
佢真係好有心

Miyako,
我都係睇到話"得返d骨"
所以一直好擔心
忍唔住開post
chrisyan 2009-9-19 05:32:10 AM
哈哈~大家唔使向我致敬咁嚴重~
多d睇下兔兔news我已經好開心>3<
我另外會養埋2歲bunny女, 個外國人主人要走個隻~佢叫Lucky呀~星期4接佢^^
黎緊會同Lucky佢做絕育手術先~~
佢地會分開養, 雖然我間房都無咩位, 不過係得我房會24小時開冷氣俾佢地XD
我會再update架放心:070:
small_tra 2009-9-19 02:20:44 PM
原帖由 chrisyan 於 19-9-2009 05:32 AM 發表
哈哈~大家唔使向我致敬咁嚴重~
多d睇下兔兔news我已經好開心>3<
我另外會養埋2歲bunny女, 個外國人主人要走個隻~佢叫Lucky呀~星期4接佢^^
黎緊會同Lucky佢做絕育手術先~~
佢地會分開養, 雖然我間房都無咩位, 不過 ...

好才~~有你咋.....

你打救左2隻兔兔丫~!

咁你屋企有加埋e2隻兔兔~咁你有幾多隻兔兔
chrisyan 2009-9-19 06:15:07 PM
原帖由 small_tra 於 2009-9-19 02:20 PM 發表

好才~~有你咋.....

你打救左2隻兔兔丫~!

咁你屋企有加埋e2隻兔兔~咁你有幾多隻兔兔

3隻~~~~~~~~
small_tra 2009-9-19 08:24:34 PM
我都好想要佢~~但我男友唔比.....:022:

快速發帖