你地0既兔兔...喜歡帶兔帶嗎??:026: 我個隻..帶左唔願郁..仲想自己整甩佢~:027:
neutraly 2009-9-27 03:24:14 AM
原帖由 lingyan 於 2009-9-27 01:40 AM 發表
我買過二種,一種就係繩,一種就係背心。

繩個條就俾兔兔咬斷左一半,佢唔係好鐘意,
俾我感覺上好似令到兔兔覺得有條野扎住自己。

而家就用背心,無乜反抗,就好似著住件衫件咁,
但係有少少擔心既係佢係魔 ...

魔術貼...好似好牙煙哦...!!但又好似係最舒服!!:033:
唔係成日用..應該...come用卦?我都想買條...~
neutraly 2009-9-27 03:27:38 AM
原帖由 Mika_T 於 2009-9-27 02:40 AM 發表
我隻兔兔太肥要用狗帶, 戴係佢度時冇咩反抗...不過過左一陣就開始咬.
如果要帶出去, 真係check清楚條兔帶係咪lock實, 因為有人試過走甩兔搵唔返...

下...:027: 好慘呀...!!
我隻兔兔都試過係街時..由去街袋度跳左出黎呀.!好彩無整親.又捉得返咋..一額汗!:026:
佢落地時.可能仲驚驚地呆左..我即刻用件外套笠住佢.炸炸臨捉返落袋.好彩佢無反抗!:026: :026:
拉鏈拉實左...但有塊掩係魔術貼...無為意未貼實...就比佢逃走左!個袋真係超唔安全!:034:
neutraly 2009-9-27 03:29:06 AM
原帖由 bonedog 於 2009-9-27 01:21 AM 發表
其實我都好想買兔帶, 但我唔知邊隻會好用d , 唔知有無兔友可以俾d意見呢﹖:057:

背心個隻好似幾好!!最舒服..其他都係會cool住佢地手or頸~
lingyan 2009-9-27 04:12:44 AM

回復 19# 的帖子

背心個隻都係COOL住肚仔同頸,
只係因為背心個COOL位闊度大,唔同繩個隻好幼,
就算萬一有D拉扯情況都唔會令整痛兔兔。

同埋我發現..繩個隻易咬斷,
牛仔布反而無咁易~
老虎b 2009-9-27 11:51:51 AM
原帖由 lingyan 於 2009-9-27 04:12 AM 發表

牛仔布反而無咁易~

背心果隻係邊度有得賣架???
有無size分??
neutraly 2009-9-27 02:33:23 PM
原帖由 lingyan 於 2009-9-27 04:12 AM 發表

牛仔布反而無咁易~

我都想買呢隻..~好似舒服d..繩個d//好似cool得好唔舒服咁!:036:
elvisli 2009-9-27 02:35:35 PM
兔協多數都有

再唔係去Q-PET睇睇~
lingyan 2009-9-27 08:43:07 PM

回復 21# 的帖子

無分 SIZE,一個 SIZE,
個魔術貼都幾長,唔係差太遠都應該用得到。
我有諗過買個BB用扣針,
扣住個魔術貼,做個後備,但唔知行唔行得通

我個陣上過去兔協睇,就唔見到有背心個隻兔帶,
反而係見到老虎仔個D。

我個條係 I L R 買既,R記都好似有得買。
bonedog 2009-9-28 11:09:46 AM
原帖由 lingyan 於 2009-9-27 01:40 AM 發表
我買過二種,一種就係繩,一種就係背心。

繩個條就俾兔兔咬斷左一半,佢唔係好鐘意,
俾我感覺上好似令到兔兔覺得有條野扎住自己。

而家就用背心,無乜反抗,就好似著住件衫件咁,
但係有少少擔心既係佢係魔 ...

背心係唔係好似件衫仔個隻﹖
我見過有兔友用.. 但我係街搵唔到個款野...
全部都係繩黎..又睇唔清楚到底佢係唔係要綁埋條頸...:056:
我就係怕用繩大力扯個時會整到佢地個肚仔同埋頸...:050: :050:
你用開個隻係咩樣架, 不如俾我參考下呀..先前係兔協同埋 I L R 都唔見背心樣.:052:

快速發帖