唔知點解MAX次次影相都會整個三七面....

明明想影佢個咀咀/証件相,但係襟掣O個下就會自動擺個三七面俾我...

所以而家成個電腦都係佢D「不怒自威」神情...

佢係咪太有男性自覺啦#^32^#
=======================================
聊交打

聊交打2

又係三七面

狼化MAX

以下即刻諗起狐忍啱開始果陣鳴門特登搵攝影師影果幅相...

獅身人面像POSE

兔媽我唔抵得佢扮型...POSE一張樣衰的XD

Prison Break 第N次逃亡失敗....(其實有人睇住佢,佢懶醒以為冇人理佢就鼠出去)

希望大家唔好俾佢電親#^11^#

小米 2009-9-28 10:56:50 PM
last 嗰張好正~  第一次見#^51^#
FATO_W 2009-9-28 10:57:29 PM
max好適合做中秋節隻兔 :037:
不過佢太型喇..
hahaha
firen_freeze)) 2009-9-28 10:59:19 PM
佢啱啱識鼠出去O個陣,試過走到去電梯口嚇親放工返屋企D人...#^13^#
firen_freeze)) 2009-9-28 11:00:15 PM
原帖由 fato_w 於 2009-9-28 10:57 PM 發表
max好適合做中秋節隻兔 :037:
不過佢太型喇..
hahaha

今年諗住帶埋MAX 去賞月~#^28^#
千千 2009-9-28 11:10:44 PM
=w=max~~  你 好 壞 牙:057:
hh0 2009-9-28 11:25:43 PM
哈哈好似大傻呀
但你頭像果張咪影得MAX好可愛啦
MAX話想man d~
孤疑仔 2009-9-28 11:46:47 PM
哈..好搞笑..
好串個樣...好想了下佢...
williamchw 2009-9-28 11:50:25 PM
個樣又真係幾串下喎~~ :037: :037: :037:
firen_freeze)) 2009-9-28 11:55:45 PM
佢個樣串到兔婆成日話佢唔可愛....#^30^#

MAX一定覺得自己好型啦....但係我見佢咁扮野只會想整古佢#^23^#
firen_freeze)) 2009-9-29 12:39:34 AM
原帖由 小米 於 2009-9-28 10:56 PM 發表
last 嗰張好正~  第一次見#^51^#

留意右面有個紅色盆人地放生果的....
但係俾MAX 搞到人地唔敢放蘋果出去....(MAX搞到兔媽兔婆非常唔好意思....)
tracy)) 2009-9-29 09:21:10 AM
棉花糖都成日走出走廊玩架~~~我成日整"估"佢,佢一出去就關門,攪到佢以為我唔要佢,企定定响門口等我開門~~
Bolin 2009-9-29 09:29:38 AM
哈哈,雖然你家兔仔MAX同我家兔女Oreo好似樣不過Max真係好有男子氣概。我哋對仔女真係好有夫妻相,如果唔係住得遠嘅話我哋其實可以對襯家。#^11^#
neutraly 2009-9-29 11:44:36 AM
嘩~佢出左走廊呀??你唔驚佢一支箭走左呀!~:046:

MAX MAX真係好似狼呀!:057: :057:
neutraly 2009-9-29 11:46:51 AM
原帖由 tracy 於 2009-9-29 09:21 AM 發表
棉花糖都成日走出走廊玩架~~~我成日整"估"佢,佢一出去就關門,攪到佢以為我唔要佢,企定定响門口等我開門~~

原來兔仔都識架??
我成日都驚佢地一去無回頭架!!:044:
所以佢一行近門口就渴住佢.而家一渴佢就停lu!:040:

快速發帖