如果有人無聊得過我就即管放相上黎挑戰MOCHA!!!

如果唔係就講句:[MOCHA爸你真係好無聊, 我認輸了]

哇哈哈哈哈:073: :073: :073: :073:

wesky 2009-9-29 11:48:39 PM
好大粒啊
真係唔夠你玩 :036:
tracy)) 2009-9-30 12:19:30 AM
MOCHA爸你真係好無聊, 我認輸了
D便便好靚wor~
redbean 2009-9-30 12:21:04 AM
我都試個筆起Kulu D 便便影相
不過未試過咁樣
我都認輸:026:
兔仔怡v3v 2009-9-30 12:37:14 AM
其實我都試過影MIMI個廁所....#^40^#
因為佢去廁所好搞笑嫁...一邊係便便...一邊係殊殊...
POST俾你地睇下啦...
還掂MOCHA都POST左便便#^31^#

firen_freeze)) 2009-9-30 12:54:10 AM
#^40^# 居然無聊到玩屎玩尿......

搞到我都想玩埋一份....
lingyan 2009-9-30 01:23:35 AM
呢個樽係咪個布甸樽 ??
Vinkivan 2009-9-30 01:23:52 AM

你整得啲屎屎嘅包裝咁靚, 可以開SHOP賣兔兔屎屎標本喇~~#^13^# #^13^# #^13^#
千千 2009-9-30 01:59:21 AM
trubi d 屎屎大小不一''=3=
Panda)) 2009-9-30 02:05:16 AM
MOCHA爸你真係好無聊, 我認輸了!!!!!!!!
係囉~~講起你個又幾似布甸樽~~~
MOCHA 有個咁既老豆唔方會悶#^13^#
bonedog 2009-9-30 02:16:12 AM
我一直都覺得呢隻布甸樽好靚, 想留黎放野, 但又一直都唔知放咩...
估唔到放呢d都幾靚..
我認輸, 真係唔夠你玩!:054:
lingyan 2009-9-30 02:24:36 AM

回復 11# 的帖子

係ar,我都覺得好靚,而且個布甸又真係幾好食 *0*

我本來諗住拎去沙灘入d沙+貝殼落去 ... 點知 ... 有新發現 #^51^#
smallsuishan 2009-9-30 09:35:23 AM
我以為有咩Game玩 點知係.....save $

我唯有無奈講一句
MOCHA爸你真係好無聊, 我認輸了 :029:
katatata 2009-9-30 09:41:59 AM
mocha第1桶 :024:  記得收集多d唔同既令樽~繼續儲~XDDD
bonedog 2009-9-30 11:19:16 AM
不如試下牛奶樽啦, 我覺得牛奶樽都唔錯
要放滿佢..下次試放埋可樂樽#^64^# #^64^# #^64^#

快速發帖