吾知大家今年食左月餅未呢!!?
我見東海堂出左款兔仔型的月餅 細細個甘好鬼得意!!!
貪得意買左兩包(每包兩個)
用日日賞錢$1+$38有兩包喇...有5-6種味
我食左富士萍果味 味道不是太差 但比我想像中少左萍果涵
大部分都是平時果d綠豆溶 所以感覺普通左d
不過見到兔兔型甘得意 真係吾捨得食呀!!! #^51^#
冰皮來說 我覺得大班最好食 你地覺得呢!?

katatata 2009-9-30 01:43:49 PM
@@ 好可愛呀~~~~~白雪雪肥肥白白, XD
平時講得太多, 肥肥白白, 想食左佢~
XD今次真係可以食左D肥肥白白既兔兔啦~
eggegg 2009-9-30 03:14:17 PM
我都有買呀, 仲要係前兩個星期已經買0左....同埋食0左 :009: :009: :009:

想再買我0個到已經冇哂 @.@

我都係富士蘋果, 加一個冰燒0既奶皇味..好好味 :010: :010:
FATO_W 2009-9-30 04:46:01 PM
我見到有牙 不過無買到
因為我對佢依隻款既味都麻麻地
不過個樣真係幾吸引既 :023:
尤尤 2009-10-1 01:18:21 PM
好可愛呀....
白雪雪咁....
好唔好食架??#^13^#
珊迪小姐 2009-10-2 05:37:01 PM
原帖由 尤尤 於 2009-10-1 01:18 PM 發表
好可愛呀....
白雪雪咁....
好唔好食架??#^13^#

無大班果d甘好食囉...
不過都叫做合格 個樣搭救!! #^51^#
nuohai 2010-9-20 12:34:28 AM
:052: :052: :052:
let's see hur
Vinkivan 2010-9-21 12:42:07 AM
我喺網上訂$138咗一盒~ 食咗兔兔型嘅富士萍果, 同入面有個圓型嘅流心芒果~ 富士萍果味道幾清新, 芒果就覺得甜咗啲, 但整體OK呀~!! 我一向都唔鍾意食冰皮, 今次食落都冇話有反胃嘅感覺, 因為東海堂嘅冰皮好薄, 所以食落唔會有好膠嘅感覺, 唔錯~ 唔錯~!!
Futagoza_Kaniza 2010-9-26 10:04:00 PM
睇雜誌見到有抽獎, 抽中左2包2件裝既兔仔冰皮月餅.
食左流心白桃AND流心士多啤梨. 感覺都OK.
不過美心出果個魔鬼脆脆都OK WOR
ccychoy 2011-1-23 07:25:42 PM
cute...:053:

快速發帖