<----依個小朋友極度兇殘
次次上完兔協, 個衰仔聞到我有其他兔味就咬我, 屋企尚有其他人曾受害 /.\
已經沖完涼, 隔左幾個鐘
佢都仲聞到
今日一啖好大力咁咬落黎
咬左落右手中指關節位度, 3個血洞, 腫左同瘀左, 手指都屈唔到
今日好嬲佢

有無人d小朋友係咁惡...有無方法解決?
elvisli 2009-10-2 10:58:54 PM
有時知佢呷唶都好過佢理都唔理你

下次佢咬你你反應可以大D..比佢知道佢咬人會整到人地痛
Cwk 2009-10-2 11:11:51 PM
佢係好大力咬....
我覺得佢係霸道, 有兔味=有人黎搶地盤
我次次都會大叫
佢繼續次次一聞到就要咬人
俾佢咬完都去左止血...無時間慢慢罵 0.0

*除左咁, 佢平時好正常  = =
lingyan 2009-10-2 11:21:26 PM
我都試過,咬到流血,腫左成個星期先好返,
差D俾兔爸捉去睇醫生~"~
wesky 2009-10-2 11:36:49 PM
用你既愛心馴化佢
下次見狀即縮啊,  我都係咁避過波波既咬咬功 XD
small_tra 2009-10-2 11:52:35 PM
我見過糯米糍呷我醋~但冇你個小朋友咁惡~!

有次兔協係荷里活搞活動~我係糯米糍面前抱住第隻兔兔~!

佢行出黎果陣~比佢見到~佢之後行返轉頭返個紙箱入面~!
williamchw 2009-10-2 11:54:04 PM
我都試過 :022: :022:

佢咬完我之後, 我即刻追住佢, 指住佢咬我的位置話比佢聽"好痛呀!!!" :011: :011:

試左幾次又真係WORK喎~~ 佢再咬你都細力左.:021:
Cwk 2009-10-3 12:05:49 AM
愛心無效...已經發生左成年 0.0
今日就係隔住籠, 見佢無乜異樣, 以為無味
佢個樣又好似平時o爹人咁
咁就隔住伸手入去摸下佢
同佢講『大方d啦, 其他兔兔無人錫好慘架』
跟住就一野咬落黎, 隻手卡係兩條鐵中間
縮都縮唔切....
lingyan 2009-10-3 12:26:28 AM
可能你唔講呢句就無事 #^51^#

兔兔答你 : 你困我係籠我都好慘GA
monkey_1414 2009-10-3 04:04:59 AM
我都好想我既寶貝會妒忌:050:
波丸媽 2009-10-3 11:38:23 AM
wa..............你既小寶貝佔誘慾好強啊#^4_002^#
Cwk 2009-10-3 12:48:52 PM
咁有無方法解決呀 :050:

上去一次要全日將自己同個衰仔隔離

籠都要其他人執, 一行過去佢就衝過黎 :044:
wesky 2009-10-3 01:15:21 PM
佢性格係咁, 好難改 o.o, 唯有小心d, 唔好踩親佢條尾
kassdy 2009-10-3 01:51:45 PM
我個仔佢都有咬我手指幾次,我有時摸佢頭仔按摩,按按下我睇電視停左手,佢就一口咬落黎....好似話: 工人,咪停手......大少鍾意按摩:050:
kittyz 2009-10-3 05:19:13 PM
之前都試過俾蘿蔔咬到隻手瘀左,果陣都幾嬲#^59^#

快速發帖