某日......momo收到佢人生既第一封信....
好驚驚呀究竟係邊個寄黎嫁.....
嘩....原來係momo既中秋節禮物......
momo:「感謝  ''明月'' 的草餅餅 ^^」
:014: :014: :014:

千千 2009-10-4 11:12:54 PM
momo  好 可愛":021: :021:
hh0 2009-10-4 11:31:00 PM
momo好精靈呀, 中秋食草餅~
wesky 2009-10-4 11:46:23 PM
好 cute 啊
男定女啊??
小米 2009-10-5 12:43:02 AM
MOMO 的樣子給人好乖好純既感覺哦
takki26 2009-10-5 10:43:46 PM
原帖由 千千 於 2009-10-4 11:12 PM 發表
momo  好 可愛":021: :021:

佢冇你想像中咁可愛嫁....
momo好8掛嫁....哈哈
takki26 2009-10-5 10:45:39 PM
原帖由 hh0 於 2009-10-4 11:31 PM 發表
momo好精靈呀, 中秋食草餅~

唔可以話係精靈...
係百厭就真:022: ....哈
takki26 2009-10-5 10:46:56 PM
原帖由 wesky 於 2009-10-4 11:46 PM 發表
好 cute 啊
男定女啊??

男仔黎嫁:055:
多多指教^^
takki26 2009-10-5 11:09:24 PM
原帖由 小米 於 2009-10-5 12:43 AM 發表
MOMO 的樣子給人好乖好純既感覺哦

等我一陣影多張相比你睇
你就唔會覺得momo好乖好純....哈哈

尤尤 2009-10-5 11:11:12 PM
momo好可愛....
草餅好唔好味牙....#^11^#
takki26 2009-10-5 11:13:23 PM
原帖由 尤尤 於 2009-10-5 11:11 PM 發表
momo好可愛....
草餅好唔好味牙....#^11^#

momo:好好味...第一次食中秋草餅^^
Vinkivan 2009-10-6 12:27:55 AM
MOMO好靚仔呀~!!
rock_his 2009-10-8 11:58:56 AM
支持 "明月" 先得!!:001: :001:
明月 2009-10-10 03:46:38 PM
剛剛先睇到你的post,
唔駛咁客氣,
momo鐘唔鐘意食,
下次再整果陣,再寄俾momo。
takki26 2009-10-10 10:02:02 PM
原帖由 明月 於 2009-10-10 03:46 PM 發表
剛剛先睇到你的post,
唔駛咁客氣,
momo鐘唔鐘意食,
下次再整果陣,再寄俾momo。

hehe.....
momo都不知幾鐘意食丫.....
e+ momo食完草餅先知道...原來有樣野食可以比美d糧ar....
hehe.....
我試過有次放d糧同埋放d草餅係佢面前.....
佢竟然放棄佢一直既寶貝糧.. .....
.:046::046: :046:

快速發帖