今日第一次帶老虎B出街玩,搞到我呢個阿媽好緊張呀,
仲以為佢去到陌生地方會驚tim,點知佢一d都唔怯場@@

照片 001 (Medium).jpg (186.06 KB, 下載次數: 53)

媽咪幾時有得去玩呀>,<

媽咪幾時有得去玩呀>,<

照片 003 (Medium).jpg (167.65 KB, 下載次數: 56)

一開始就掛住食@@

一開始就掛住食@@

照片 002 (Medium).jpg (145.16 KB, 下載次數: 49)

照片 002 (Medium).jpg

照片 004 (Medium).jpg (150.79 KB, 下載次數: 51)

照片 004 (Medium).jpg

照片 005 (Medium).jpg (145.31 KB, 下載次數: 49)

照片 005 (Medium).jpg

照片 006 (Medium).jpg (144.24 KB, 下載次數: 52)

我型唔型仔先~

我型唔型仔先~

照片 007 (Medium).jpg (172.2 KB, 下載次數: 51)

好靜既普樂呀,普樂好驚老虎B@@

好靜既普樂呀,普樂好驚老虎B@@

照片 014 (Medium).jpg (174.03 KB, 下載次數: 57)

照片 014 (Medium).jpg

照片 016 (Medium).jpg (152.64 KB, 下載次數: 50)

照片 016 (Medium).jpg

照片 017 (Medium).jpg (158.16 KB, 下載次數: 52)

照片 017 (Medium).jpg

照片 018 (Medium).jpg (167.11 KB, 下載次數: 50)

走鬼呀,走鬼呀~

走鬼呀,走鬼呀~

照片 019 (Medium).jpg (167.47 KB, 下載次數: 52)

係都要追住欣欣哈哈~

係都要追住欣欣哈哈~

照片 020 (Medium).jpg (167.25 KB, 下載次數: 53)

見靚女就痴到實...

見靚女就痴到實...

照片 021 (Medium).jpg (170.31 KB, 下載次數: 54)

又食喇@@

又食喇@@

照片 028 (Medium).jpg (170.71 KB, 下載次數: 54)

仲要食到手仔都放埋入去...真失禮

仲要食到手仔都放埋入去...真失禮

照片 027 (Medium).jpg (167.08 KB, 下載次數: 53)

又食又屙呀=="

又食又屙呀=="

照片 032 (Medium).jpg (154.43 KB, 下載次數: 52)

走嚕,無得玩嚕

走嚕,無得玩嚕

照片 034 (Medium).jpg (150.15 KB, 下載次數: 50)

照片 034 (Medium).jpg

兔仔怡v3v 2009-10-5 10:12:28 AM
佢第一張相個樣好似等放監呀#^64^#
不過見佢玩得好開心
仲過份熱情添@@
BB囡 2009-10-5 11:43:23 AM
佢個樣好似好唔捨得咁
佢一定玩得好開心啦..
好可愛呀∼∼
老虎b 2009-10-5 12:39:10 PM
係呀,佢.....好活躍#^51^#
返到屋企謝晒,可能玩到好攰#^72^#
光之天使)) 2009-10-5 12:54:26 PM
兔兔係中午下午訓覺既動物嘛~
下午一直玩都無訓過~
返屋企係會攰d
redbean 2009-10-5 02:01:57 PM
好開心咁bor~:060:
欣欣咁靚女, 俾我都追啦:039:
otola 2009-10-5 02:45:24 PM
原來係你 ~~~老虎B
最大隻, 最活潑, 最為食
你d 毛好滑
:039:

我昨日都係現場,  長hair, 米白色衫 ,  但無帶兔兔黎,
老虎b 2009-10-5 03:24:52 PM
唔通你就係最後讚我d毛好滑既靚姐姐#^49^#

williamchw 2009-10-5 05:14:14 PM
好好玩咁喎~~ :037: :037: :037: :037:
sheepman 2009-10-5 06:46:49 PM
仲咩呀
搞聯誼定相體?XDD
尤尤 2009-10-6 01:52:52 AM
老虎B就好啦....
有得去玩....#^43^#
otola 2009-10-6 09:24:27 AM

回復 7# 的帖子

HAHA,
就係我 la ~~~ :060:
如果帶埋我隻 david 仔黎
佢2個一定係全場最大隻的 bunny  :023:
我仲未識upload 相, 所以無相睇:013:
老虎b 2009-10-6 10:01:43 AM
原帖由 sheepman 於 2009-10-5 06:46 PM 發表
仲咩呀
搞聯誼定相體?XDD

係兔協之前搞既展覽日呀~
老虎b 2009-10-6 10:02:54 AM
原帖由 尤尤 於 2009-10-6 01:52 AM 發表
老虎B就好啦....
有得去玩....#^43^#

老虎B:我都想同咖啡奶茶玩呀~
老虎b 2009-10-6 10:04:25 AM
原帖由 otola 於 2009-10-6 09:24 AM 發表
HAHA,
就係我 la ~~~ :060:
如果帶埋我隻 david 仔黎
佢2個一定係全場最大隻的 bunny  :023:
我仲未識upload 相, 所以無相睇:013:

咁要搵日出黎比較下兩隻邊隻大份d喇#^51^#

快速發帖