一年啦!!!我來到這個家一年了。
這一年有苦有樂有喜有悲.....
但唯一有增無減就是大家對花侏的愛....
呢一年我肥了很多,尖尖的臉也臉得圓圓

攝於2009.10.10

攝於2008.10.10
剛從spca回家的模樣

仲有大家記得要支持領養
多d支持我既同鄉和兔協

wesky 2009-10-10 11:03:11 PM
依家既花侏可愛好多 :021:
喵喵 2009-10-10 11:20:22 PM
花侏好^^ 我係喵喵呀 我地做個朋友仔丫 ^^
Vinkivan 2009-10-10 11:21:22 PM
花侏~ 我愛花侏~ 佢啲毛色好鬼令, 佢對睇好鬼精靈~!!

你放咗啲蛋糕仔喺佢面前, 佢唔會咬嗎???
hh0 2009-10-10 11:56:13 PM
花侏肥肥白白生日快樂!
d 蛋糕真定假架.....好cute
elyse)) 2009-10-11 12:31:39 AM
個蛋糕當然係假啦....哈哈
放心!!佢唔會咬,而且我會登大隻眼唔比佢食

尤尤 2009-10-11 12:42:46 AM
一週年快樂.....
時間真係好快過....
咖啡&奶茶都黎左我家1年零一個月....#^28^#
FATO_W 2009-10-11 02:14:44 AM
一年快樂牙!
要繼續開開心心咁生活牙 #^9_003^#
kittyz 2009-10-11 09:48:55 AM
花侏係你地家1年一定好開心#^9_003^#
光之天使)) 2009-10-11 10:04:05 AM
花侏個樣好過癮,成日好似講緊"做咩影我"咁~~
如果淨係睇個頭~有d似天竹鼠~
seefun 2009-10-11 01:10:42 PM
花侏毛色好潤澤呀,又四蹄踏雪,
有人錫的小孩特別神氣.
週年快樂! 要健健康康呀.
哈哈,d蛋糕好靚好好味咁喎.
elyse)) 2009-10-11 11:18:58 PM
原帖由 seefun 於 2009-10-11 01:10 PM 發表
花侏毛色好潤澤呀,又四蹄踏雪,
有人錫的小孩特別神氣.
週年快樂! 要健健康康呀.
哈哈,d蛋糕好靚好好味咁喎.

係牙~因為怕放個真的蛋糕上去映相,花侏會真係咬...
所以放個假既映相
係牙!就算領養回來的小朋友,再普通既小朋友。
只要有人錫,悉心照顧,都可以變得如別不同

所以大家都快d支持領養啦
唔好再買啦!
elyse)) 2009-10-11 11:20:30 PM
原帖由 光之天使 於 2009-10-11 10:04 AM 發表
花侏個樣好過癮,成日好似講緊"做咩影我"咁~~
如果淨係睇個頭~有d似天竹鼠~

hahah~天竹鼠好多人都講過..
幫佢映相係好痛苦既事,因為佢會衝埋黎咬相機
elyse)) 2009-10-11 11:23:37 PM

回復 7# 8# 9#的帖子

係牙...呢一年好開心牙...過得特別快....
1月又到花侏2歲生日了
喵女)) 2009-10-13 12:54:05 AM
棋棋都想食蛋糕....花侏真好....苯苯花侏媽~

快速發帖