喵喵洗面後的背影
似唔似一個毛毛球啊...>?
hahaa
第2張先見到佢有少少耳仔 haaa

千千 2009-10-21 12:22:22 AM
ccc

毛毛 + cccc
BarbaraFok 2009-10-21 12:32:06 AM
哈哈, 我鐘意第一張,
成個毛毛球咁
冬天攬住一定好暖囉:020:
兔仔怡v3v 2009-10-21 01:36:57 AM
毛毛球好可愛呀...
但隔離堆屎屎:046:
eggegg 2009-10-21 10:27:11 AM
佢0既背影真係好似00呀. 連中間間色都一樣. 卡卡

佢地0066係咪親戚黎架 :031: :031: :031:
小糖^^ 2009-10-21 10:31:32 AM
otola 2009-10-21 11:49:41 AM
冬天時放兔兔係條頸當冷巾, 實好溫暖
:021:
波丸媽 2009-10-21 11:54:04 AM
好正既毛毛攬枕呀~~~#^65^#
我覺得佢d毛好"閃令令"咁既@@
喵喵 2009-10-21 03:07:34 PM
哈哈 喵媽懶唔掃走d屎屎先影相 我次次都等佢玩夠入籠先掃~
唔係就有排都唔得閒 hehe^^
如果佢出黎唔會亂去尿尿, 冬天攬住佢訓都好曖曖既~

eggegg: 我都覺得佢同00好似啊 其實我睇你d post 個樣都有d似呀^^"
我地可以幫佢地組隊TWINS haaaa
丫芷: 應該係我落左閃光燈ja ^^" 真實無閃令令咁靚 哈哈
eggegg 2009-10-21 05:14:02 PM
原帖由 喵喵 於 2009-10-21 03:07 PM 發表
哈哈 喵媽懶唔掃走d屎屎先影相 我次次都等佢玩夠入籠先掃~
唔係就有排都唔得閒 hehe^^
如果佢出黎唔會亂去尿尿, 冬天攬住佢訓都好曖曖既~

eggegg: 我都覺得佢同00好似啊 其實我睇你d post 個樣都有d似呀^^"
我 ...

00最初0岩0岩黎0既時候都係一個毛球, 不過俾我剪哂d毛...不過睇佢0既生長速度, 好快又會回復原型 :026: :026:
喵喵 2009-10-21 05:19:56 PM
00媽 佢真係同喵喵好似啊 連smoky eyes 斬有一樣
又係全身白色 中間有條直間啡啡地 耳仔黑黑地〕
好得意呀∼
我地做兔twins吧啦 哈哈
sheepman 2009-10-21 05:57:59 PM
00同喵喵都好好攬咁#^64^#
堆cc破壞左幅相XDD
我隻肥艇好乖的,佢出黎玩唔會大小二便
忍唔到就即刻衝返入籠去廁所all~
尤尤 2009-10-22 12:08:46 AM
毛毛球....
喵喵好可愛....
白雪雪咁....#^43^#
喵喵 2009-10-22 02:12:21 PM
sheepman:
嘩你就好啦 你教得咁好既 肥艇出黎唔大小便..
哎我就...

咖啡奶茶: 你地都好可愛呀 好似孖生咁啊 ^^”
shanshan 2009-10-22 07:15:03 PM
好似掃巴喎
似準備掃cc:057:

快速發帖