為了令本年度的兔兔派對(11月1日)舉行得令大家滿意

在此希望收集各位兔友之意見

如場地布置/活動/工作坊內容等等

所有意見都會於工作人員會議中討論

希望大家踴躍發表

不過

請不要學mocha爸咁無聊成日講廢話...

重要事項:
6樓及20樓

neutraly 2009-10-23 02:10:28 PM
原帖由 elvisli 於 2009-10-23 01:27 PM 發表
放心..到時有WESKY攝影師同大家交流影兔心得

:062: 好呀~
bonedog 2009-10-23 06:38:11 PM
到時應該即場#^9_003^# 整番個攝影堂
小米 2009-10-23 07:02:38 PM
我覺得到時各兔友最好每人帶最少兩塊尿片,
一來保護自己(兔兔放水), 二來可以keep人地地方清潔
另外, 大家可以幫忙一人帶一條大沙灘巾去現場搵衣夾駁埋做圍牆~
咁阿芷就可以 no need 買布....
而且到時五顏六色既浴巾.到時就可以做布景影相 TIM ^^
small_tra 2009-10-23 07:14:58 PM
我屋企冇尿片wor~~~因為我2隻兔兔係屋企都唔洗用~!

唔知有冇人送2塊比我呢~!?:057:
wesky 2009-10-23 07:17:41 PM
重要事項:
1. 兔兔只能於指定範圍內活動;
2. 一旦兔兔撒尿, 務必第一時間用尿片抹乾淨, 如被發現地下留有小便漬, 將會被收取 $500 清潔費 ($20/人);
3. 如未能如期出席,須於活動前三天通知,讓空缺由他人補上,否則已繳款項將不獲退還(Cafe 收取)

其他事項:
.每人可自備最少兩塊尿片,避免’供應不足’
.到時會有特別縫製的布料及地膠劃分兔兔活動範圍,大家無須帶沙灘巾
.自備兔繩,以備不時之需

小米 2009-10-23 07:18:09 PM

回復 19# 的帖子

冇問題啦!
但到時你對兔兔要比我左擁右抱 ka bor
制唔制 sim:057:
small_tra 2009-10-23 07:28:53 PM
原帖由 小米 於 23-10-2009 07:18 PM 發表
冇問題啦!
但到時你對兔兔要比我左擁右抱 ka bor
制唔制 sim:057:

糯米糍都可以o既~你唔介意佢冇左隻腳仔~!

oreo就免啦~~!

因為我養左佢咁耐~我都係係佢岩岩返黎果3~4個月~我抱過佢~

之後佢大左唔比人抱~我都想抱下~我都好耐冇得抱啦!:077:

唔洗~講下笑~我自己會去買包~
Ellen 2009-10-24 07:34:33 PM
下但係我屋企冇尿片喎,,
邊度買平啲呀/3\"
smallsuishan 2009-10-24 07:37:14 PM
Hill媽都好想去啊!!!!!!!!! :077:
wesky 2009-10-24 08:23:46 PM
你太遲啦, 等下次啦 haha~ :037:
smallsuishan 2009-10-24 08:31:55 PM
你 :037:<< 咁樣 太囂張囉!! 我唔鍾意丫~
hill仔嬲你丫
elvisli 2009-10-24 08:34:19 PM
想買平價尿片可以去吉之島既十蚊店買
wesky 2009-10-24 09:28:50 PM

回復 26# 的帖子

玩下姐, 唔好咁認真 ~  :053:
下次預埋 hill 仔啦
波丸媽 2009-10-25 12:26:39 PM
原帖由 小米 於 2009-10-23 07:02 PM 發表
我覺得到時各兔友最好每人帶最少兩塊尿片,
一來保護自己(兔兔放水), 二來可以keep人地地方清潔
另外, 大家可以幫忙一人帶一條大沙灘巾去現場搵衣夾駁埋做圍牆~
咁阿芷就可以 no need 買布....
而且到時五顏六色 ...

小米.......
我已經買左,車好晒啦...........
依家整緊d 兔兔飾物
sabirababy 2009-10-25 01:08:23 PM
下次我又去:078:
好想見下其他兔兔:023:

快速發帖