好想買電話呀!不過唔知買邊部好...

大家覺得iphone3gs好?htc hero好?定等sony ericsson部satio好?
Futagoza_Kaniza 2009-10-26 12:17:43 AM
回復 15# 的帖子
我男朋友用左唔夠半年就換左喇, 用到佢火滾, 日日都要叉電, 又叉得耐.
原本唸住trade左佢換部新. 買果時5千幾, trade個價得$980...好唔抵..#^76^#
Miyako)) 2009-10-26 01:20:50 AM
我之前都想等sony ericsson部satio , 唸住買
點知9月尾見到w705有粉紅色
唔理三7廿一就買左
搞到依家冇個買過:050:
lingyan 2009-10-26 03:39:34 AM

回復 16# 的帖子

所以我就 target  nokia 既機,
始終都係覺得 nokia 既機 trade in 個價都係比較高。

好記得個陣兔爸係csl優惠價 $500 買左部 n73,
跟住過左成年,去到衛記都可以trade in左$1000再加錢買左部SE。
Vinkivan 2009-10-27 12:53:46 AM
我本嚟都想出IPHONE, 但見我家姐用得非常之煩, 所以我上星期決定出咗N97喇~ 勁好用~ join咗"3"嗰啲plan, 一樣可以玩msn同上facebook, 就連mini-house都上倒~!!
Futagoza_Kaniza 2009-10-27 02:55:23 AM
回復 18# 的帖子
我之前都係用n73, 用左2年幾先去trade, 都trade到$1150, 勁抵玩.
trade果時部機都shotshot地嫁喇.
小糖^^ 2009-10-27 10:14:47 AM

快速發帖