好想買電話呀!不過唔知買邊部好...

大家覺得iphone3gs好?htc hero好?定等sony ericsson部satio好?
smallsuishan 2009-10-24 07:56:38 PM
wo..買啦買啦~~haha
我早排都買左Iphone
不過唔係3Gs 係3G
因為我覺得2個差唔多 但係$就差1千!!!

睇下你想要咩FUNCTION咋wo~
wesky 2009-10-24 08:22:11 PM
我都想買啊
但國庫空虛.... = =
elvisli 2009-10-24 08:35:50 PM
IPHONE係幾型..但係成街都係..10個有8個都係IPHONE

所以我買左SAMSUNG
lingyan 2009-10-24 09:05:00 PM
我都想買 .... nokia~
用緊部 f488 1年就開始神神地,
幫我自動收線 ...
都係鐘意用返有制禁 ...
katatata 2009-10-24 09:11:56 PM
話說iphone係依家最好用既手提, 仲最貴, 個價企得最硬...
我都好想買- -" 其實我識好多個, 差不多人人都想買, 只係太貴...

T ^ T 但我好貴, 我依家仲用緊部N年前的LG U400...
買過幾部, 唔係壞左就跌左... 真係超黑仔呀~!!
hh0 2009-10-24 10:38:56 PM
用0甘耐都係中意用SE
iphone真係太貴同自己無呢個需要
上一部HTC都係麻麻地終於轉番SE
elyse)) 2009-10-24 11:27:26 PM
我都想買iphone/htc,不過我成日唔見野...
所以仲諗緊買唔買

其他型號又無咩興趣....:077:
momopig 2009-10-25 12:00:14 AM
係啦,人人都用iphone,唔想用...

htc hero個樣又怪怪地...

唔知se satio幾時出...
elvisli 2009-10-25 12:11:17 AM
htc 我玩過下..覺得反應同埋support唔係咁好
FATO_W 2009-10-25 12:27:49 AM
如果想買touch既話
anycall d機都ok..可以考慮下
SE唔知好唔好用 但見佢個樣都諗得過
千千 2009-10-25 12:29:14 AM
=w= iphone 可以  隨時 上 face book
我 都 想 換
Futagoza_Kaniza 2009-10-25 09:41:01 PM
iphone真係太貴喇, 有錢都想換,
htc既機超食電唔好用既
hh0 2009-10-25 10:34:41 PM
htc日日要差電, 捱唔到2日
lingyan 2009-10-25 10:40:25 PM

回復 14# 的帖子

我仲想換 htc tim .....

快速發帖