大家記唔記得我呀???

我係毛毛呀!

媽媽心血來潮話不如post吓我半年前張學生相俾大家睇,試吓咁耐冇見有冇哥哥姐姐認得我喎...

驚驚~~~

sabirababy 2009-10-25 12:55:00 AM
好cute丫:078:
光之天使)) 2009-10-25 12:56:58 AM
好耐無見la~毛毛
坐得好端正wor~:021:
wesky 2009-10-25 01:08:25 AM
好耐無見
大隻左喎
雪姬女 2009-10-25 01:18:39 AM
你好呀 毛毛 姐姐 我係 囡囡 妹妹 呀 好高興認識到你~!^^
哎呀~好鬼屎得意呀~黎黎黎~比姨姨抱下先~哈~!
seefun 2009-10-25 01:31:21 AM
毛毛好得意喎.
學生相都影埋,咁返學未呀?
hh0 2009-10-25 10:18:09 AM
半年後既毛毛變成點呀
choi_ching 2009-10-25 10:57:21 AM
好可愛既學生相丫#^65^#   唔知而家既毛毛係點呢#^64^#
千千 2009-10-25 11:13:18 PM
返 學 返 成 點 牙""
係咪日日 上 堂 訓 覺覺 呢:040:
尤尤 2009-10-25 11:51:40 PM
好耐無見毛毛....
好得意牙你...#^11^#
兔仔怡v3v 2009-10-25 11:53:47 PM
毛毛豬#^80^#
真係好耐冇見你喇..叫你兔爸得閒POST下你D新相上黎啦..
我記得最後同你見係我帶初五去睇DR GERRY個時..
都差不多有半年時間...唔知你鼻仔好返未呢?
momopig 2009-10-25 11:55:57 PM
好開心咁多哥哥姐姐仲認得我呀!唔係就瘀啦...

兔爺幫我影學生相,唯有扮乖坐定定~

其實兔媽同兔爸分開咗之後我就跟爸爸生活,我都好少見媽媽,所以媽媽最update嘅相已經係半年前喇...

不過兔爸一家都好錫我,媽媽都一直有嚟Mini-House睇其他兔地架~

媽媽話遲啲有我近照再upload,而家俾多幾張我半年前半歲大嘅BB相俾大家睇著先啦!

我最鍾意通屋走~

左灘灘...

右灘灘...

你影我呀?

咁洗吓面面先~

我三七面上鏡嗎?
momopig 2009-10-26 12:02:51 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-10-25 11:53 PM 發表
毛毛豬#^80^#
真係好耐冇見你喇..叫你兔爸得閒POST下你D新相上黎啦..
我記得最後同你見係我帶初五去睇DR GERRY個時..
都差不多有半年時間...唔知你鼻仔好返未呢?

兔仔怡姐姐,我鼻鼻好番好多喇!多謝關心~

我同媽媽都成日諗起初五架,佢而家一定喺彩虹橋玩得好開心~

你同阿咪都要開開心心呀!
FATO_W 2009-10-26 12:03:39 AM
毛毛你好得意牙
咁耐無見仲係好乖仔!
momopig 2009-10-26 12:08:11 AM
原帖由 光之天使 於 2009-10-25 12:56 AM 發表
好耐無見la~毛毛
坐得好端正wor~:021:

Total媽你好,我都好掛著Total小公主呀~

快速發帖