大富翁 2009-10-27 11:58:04 PM
個廁所好岩呀!!
但係你個寵好唔岩BO!!!寵太細了!!
雖然依加兔兔可能仲好似好細隻~但呢個寵係FOR 小天咖
一個標準兔寵應該係同狗寵差唔多大~
wesky 2009-10-28 12:03:32 AM
你個籠好快就唔岩用, 要換果個
天竺鼠就夠用, 兔仔就唔夠
雪姬女 2009-10-28 12:07:52 AM
我要等半年搬左新屋先可以擺得落個大籠~到時有個舒適的家比佢~!
FATO_W 2009-10-28 12:12:02 AM
但係半年後兔兔已經好大隻...到時佢會唔夠盒攤長黎訓
又無得比佢自己跳出黎...
盡可能換左佢啦,,
雪姬女 2009-10-28 12:16:45 AM
原帖由 fato_w 於 2009-10-28 12:12 AM 發表
但係半年後兔兔已經好大隻...到時佢會唔夠盒攤長黎訓
又無得比佢自己跳出黎...
盡可能換左佢啦,,

我而家屋企細擺唔落大籠了(250尺住4個人冇房的)~!
喵喵 2009-10-28 12:18:01 AM
嗯嗯 你快D搬到屋屋就換喇 ^^
矮得制了...
雪姬女 2009-10-28 12:21:29 AM
原帖由 喵喵 於 2009-10-28 12:18 AM 發表
嗯嗯 你快D搬到屋屋就換喇 ^^
矮得制了...

我都覺~但冇計啦~為有將就下先啦~我琴日汁屋盡量清晒d垃圾比囡囡玩的~為有放多d佢出黎玩啦~!
兔仔怡v3v 2009-10-28 12:49:53 PM
我....之前百幾尺兩個人住...(租房黎住)
都買左q兔個個籠...都夠位放呀..你可以考慮下
不過希望你快d搬到新屋啦
雪姬女 2009-10-28 01:17:21 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-10-28 12:49 PM 發表
我....之前百幾尺兩個人住...(租房黎住)
都買左q兔個個籠...都夠位放呀..你可以考慮下
不過希望你快d搬到新屋啦

最慘我有4個人住~250尺~我+我媽+老公+大女~已經沒位太多位放更大我籠了~!

快速發帖