尋日終於同兔爸去左Q兔買玩具俾Hill大人了
$45 唔知可以玩幾耐

另附上Hill仔釣魚圖

IMG_1513 (Small).JPG (151.87 KB, 下載次數: 32)

IMG_1513 (Small).JPG

IMG_1514 (Small).JPG (188.82 KB, 下載次數: 31)

IMG_1514 (Small).JPG

IMG_1527 (Small).JPG (150.76 KB, 下載次數: 34)

IMG_1527 (Small).JPG

IMG_1530 (Small).JPG (132.93 KB, 下載次數: 31)

IMG_1530 (Small).JPG

IMG_1503 (Small).JPG (114.58 KB, 下載次數: 30)

IMG_1503 (Small).JPG

IMG_1504 (Small).JPG (117.65 KB, 下載次數: 30)

IMG_1504 (Small).JPG

IMG_1505 (Small).JPG (116.99 KB, 下載次數: 30)

IMG_1505 (Small).JPG

IMG_1506 (Small).JPG (112.55 KB, 下載次數: 32)

IMG_1506 (Small).JPG

tracy)) 2009-10-28 11:55:54 AM
真係好啦~有新玩具玩~~~
hill仔鐘唔鐘意呢個新玩具呀?
alaneva 2009-10-28 12:40:19 PM
換緊毛喎:053:
smallsuishan 2009-10-28 12:45:20 PM
梗係鍾意啦~~
尋日自己一條友係個籠度玩捉e因...睇到我地呆晒~~

佢換毛換左好耐了:037:
小糖^^ 2009-10-28 01:08:27 PM
Panda)) 2009-10-28 02:45:17 PM
最尾果張都幾好笑#^51^#
雪姬女 2009-10-28 02:48:45 PM
衣櫃裡的男人=Hill版的哨箕裡的兔兔:031:
老虎b 2009-10-28 02:58:54 PM
小Hill好幸福喔~
有咁大間屋,兔爸兔媽又成日買玩具你玩~#^52^#
vivipig 2009-10-28 03:21:25 PM
間屋仔丁丁都有, 佢細個時都可以係上面瞓下,
不過而家, 佢仲大過間屋仔~
到最後, 佢好豪咁比左個屋仔比佢隻公仔~~
散完步會放返隻公仔入屋~~~:057:
小米 2009-10-28 04:39:30 PM
其實e+天氣開始凍.. 都可以考慮買間屋仔比兔兔避寒
我都好鍾意 last 嗰張^^
smallsuishan 2009-10-28 04:51:39 PM
yo~~ 大家快D去買新玩具俾兔兔玩啦!!!!
呢間屋好抵咋 45蚊~~
喵喵 2009-10-28 05:12:17 PM
shittttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
喂喂 何小hill 媽 please!!!! please!!!! please!!!!!
快d掉左間屋佢 快d∼
因為我之前第一隻養既兔兔 就係食間在Q兔廊買既草屋 攪到佢咬左D草黎食
引致口腔發炎,再流口水,就死左喇∼
醫生果時都有問我籠有無D唔乾淨既野,我話有間草屋 應該係自家制品...

俾相你

vivipig 2009-10-28 05:17:31 PM
唔會瓜, 我大大小小買左好多間屋仔架啦wor~~~
不過我係寄黎紐西蘭, 過海關有高溫消毒....:056:
喵喵 2009-10-28 05:21:26 PM
我淨係知我拎左間屋既相俾醫生睇
佢話自家制果D好多都係用D唔乾淨既草去織
依個係我既經歷 我都係擔心大家既兔兔健康JA^^
冬天買草屋我會考慮下買oxbow果隻..有保證d!
smallsuishan 2009-10-28 05:50:54 PM
............唔係咁恐怖丫.........:077:

快速發帖