可能有人會覺得無聊,但我真係好想知
這裡有沒有兔爸,兔媽玩公仔
我自己就有玩blythe,dal,bjd
有冇都請大家投票
thank you

http://www.maybedoll.com.cn/bbs/?fromuid=1303

多選投票: ( 最多可選 11 項 ), 共有 32 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
Futagoza_Kaniza 2009-11-1 02:34:21 PM
唔玩公仔...
不過有幫朋友整過d公仔衫, 之前都有整嚟賣過
你地玩公仔既人會唔會自製公仔衫呢?
小藍 2009-11-1 04:07:17 PM
我以前都有迷過bjd (lati)
好得意..但係好貴,普通一隻都要2千蚊起,限量版4千以上
太貴啦..
買隻識郁既兔仔返黎仲抵d
ping.tat 2009-11-1 10:49:20 PM
我自己吾識整衫仔~
多數係買~
:055:
Vinkivan 2009-11-1 10:53:06 PM
我有玩公仔, 有兩隻BLYTHE同兩隻DDUNG~!!

Futagoza_Kaniza 2009-11-1 11:18:53 PM
BLYTHE隻眼係咪可以換嫁?
波丸媽 2009-11-2 03:01:59 PM
我好中意毛公仔~~
依家有時心血來潮學整熊仔
細個好中意玩barbie
不過依家大左冇玩
老豆唔比玩=3=
小糖^^ 2009-11-2 05:24:17 PM
vivipig 2009-11-2 07:27:06 PM
勁多毛公仔~~~~ 細個個D毛公仔仲係到~~ 放係床到, 可以放滿大半張雙人床~
ping.tat 2009-11-2 11:08:16 PM
BLYTHE 隻眼可以轉色
每拉一下繩轉一個兔
共有4個色
redbean 2009-11-3 12:50:19 AM
我咩公仔都玩, 除o左毛公仔, 哈哈
好想玩SD, 不過太貴啦
tracy)) 2009-11-3 06:03:01 PM
我對人型公仔都無咩好感,仲覺得有d恐怖.....所以玩嚟玩去都係毛毛公仔
katatata 2009-11-6 12:15:37 PM
哈哈, 我超多毛公仔, 尤其好多史迪仔公毛~
又成日去冒險樂園掉彩虹= =""
p女我都有4隻, ty得1隻... xDD 但係裝飾多lo...
但定時定侯會換衫-3-" 買新衫著...
芝士媽 2009-11-6 02:03:19 PM
好多公仔, 動物為主, 以前大大細細夾埋過千隻, e+冇位擺, 送出後都有剩over300隻...
fluffy 2012-10-19 11:11:02 PM
9:其他公仔(包括:毛毛公仔)

快速發帖