上星期開始..
隻左耳開始每日一次好似山板個啲卜卜聲..即係好似兔兔搵後腳aru耳仔咁ge聲..
呢2日愈黎愈密..
我開頭唔為意..
以為因為聽日開始係test week..
緊張所以咁..
但係好似愈黎愈唔對路..

唔知咁多位有冇試過><
elyse)) 2009-11-2 09:55:32 PM
下~好驚牙...你地講到咁真實:077:
ka@+快D去睇醫生啦.一係轉第2個
MOURINHO 2009-11-2 10:03:18 PM
ka@+你好,如果耳仔布問題..一定要睇耳鼻喉專科...唔係就浪費金錢睇醫生....
我之前都睇過一位耳鼻喉專科醫生...價錢好大眾化...唔貴..而且勁多人睇...一定要電話預約....
係太子....耳科多數300元多右連藥....我pm 資料比你...你睇下啦....
ka@+ 2009-11-2 10:27:15 PM
elyse..我之前轉過醫生..但係出黎ge效果仲衰左..所以唔太敢轉其他醫生><

MOURINHO..我收到了..聽日放lunch個陣打去問..唔該晒你呀#^9_003^#
Futagoza_Kaniza 2009-11-3 02:58:11 AM
原帖由 elyse 於 2009-11-2 09:55 PM 發表
下~好驚牙...你地講到咁真實:077:
ka@+快D去睇醫生啦.一係轉第2個

講真呀, 醫生仲用樽仔裝果隻沖左出嚟既蟑螂比我地睇....
外國仲勁, 有次一單新聞話有一隻蜘蛛仔係個小朋友既耳仔入面結蜘蛛網...
所以眼/耳一有唔舒服最好快d睇醫生...唔好拖
ka@+ 2009-11-3 09:30:44 PM
好得人驚呀><

頭先同男友傾完..決定聽日考完去睇急正..
希望唔好太多人啦..

愈睇愈驚><
Vinkivan 2009-11-3 10:21:27 PM
原帖由 ka@+ 於 2009-11-3 21:30 發表
好得人驚呀><

希望唔好太多人啦..

愈睇愈驚>

耳仔有事都真係可大可少, 睇睇醫生安心啲, 祝願你會冇事~!!
MOURINHO 2009-11-4 10:18:30 AM
原帖由 ka@+ 於 2009-11-3 09:30 PM 發表
好得人驚呀><

希望唔好太多人啦..

愈睇愈驚>

不過睇急症等好耐....隨時等4-5個鐘都未到你呀....
而且佢到會睇完你...都唔係立即轉去睇專科...所以我覺得好是但咁睇..2來我覺得唔想去急症室濫用...
不過希望你快d好返啦~!

快速發帖