上星期開始..
隻左耳開始每日一次好似山板個啲卜卜聲..即係好似兔兔搵後腳aru耳仔咁ge聲..
呢2日愈黎愈密..
我開頭唔為意..
以為因為聽日開始係test week..
緊張所以咁..
但係好似愈黎愈唔對路..

唔知咁多位有冇試過><
wesky 2009-11-1 10:10:00 PM
不如去睇下醫生
Futagoza_Kaniza 2009-11-1 11:14:07 PM
我fd試過有d咁既聲, 隻耳仲有d痛. 我果日得閒陪左個fd去睇醫生, 醫生滴左d油既野, 沖左隻細既蟑螂出嚟, 話原來隻野係入咬佢耳&膜, 咬到有少少損.
Jessie)) 2009-11-1 11:16:55 PM
我絕對有試過啦!!!!
不過我係因為連續好多日長時間打機, 好夜先訓 搞到精神唔好,
之後開始早d訓就冇左呢個問題了
不過我唔sure你都係咁既問題, 可能會係中耳炎, 都係睇醫生好d

兔仔怡v3v 2009-11-1 11:17:33 PM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2009-11-1 11:14 PM 發表
我fd試過有d咁既聲, 隻耳仲有d痛. 我果日得閒陪左個fd去睇醫生, 醫生滴左d油既野, 沖左隻細既蟑螂出嚟, 話原來隻野係入咬佢耳&膜, 咬到有少少損.

好恐怖#^40^#
我試過隻耳仔入面發炎...流濃...我已經覺得好恐怖=_=!
Futagoza_Kaniza 2009-11-1 11:36:18 PM
我自己試過隻耳仔入面發炎...流膿+流血, 真係嚇死我....=_=
光之天使)) 2009-11-1 11:48:39 PM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2009-11-1 11:14 PM 發表

:046: :046: :046: :046: :046: :046: :046: :046: :046:
好恐怖.......................................
choi_ching 2009-11-2 12:20:37 AM

好變態丫......
尤尤 2009-11-2 12:22:17 AM
我都有試過.....
係卜卜聲咁....
講到驚驚地添....#^40^#
光之天使)) 2009-11-2 12:24:44 AM
不過真係有可能係有虫入左耳.....因為你聽到有聲
你試下搵個電筒照住隻耳仔~~照一陣睇下有無野....爬出黎...(其實都幾恐怖...)

當然,最好去睇醫生check check佢~~
百幾蚊當買個安心都好丫....
tracy)) 2009-11-2 12:48:01 PM
我通常係一感冒隻耳就會聽到啪啪聲,感冒好返佢就會自動無事架啦
波丸媽 2009-11-2 12:54:30 PM
........死啦,我耳朵有時講野都有d痛.................好驚呀:046:
firen_freeze)) 2009-11-2 01:55:10 PM
喂...樓主仲唔快d睇醫生....費事溫書冇心機啦:051:
bonedog 2009-11-2 08:05:58 PM

哇..好不安呀!!死啦, 我間唔時都有呢d聲同痛..好驚呀#^81^#
呢個另我諗起外國有單係個女人條脷腫左..睇左好耐都唔好, 結果唔知用咩方法check到佢原來有隻成形蟑螂係入面
個女人經常伯舔郵票寄信, 應該係有傷口個時撞岩蟑螂卵zip左係入面..所以就....#^71^#
之後好似開刀...
#^48^#
ka@+ 2009-11-2 08:22:07 PM
我好驚呀><
睇開個醫生星期一至五先喺度..
但係我今日星期又要test又要趕project..
分分鍾要下星期先可以去睇..
而家搞到個心好唔定><

不過都唔該你地呀!!
我會盡快去睇架喇!!

快速發帖