wesky 2009-11-5 11:46:21 AM
美心天使??
我食過, 幾軟身, 味道都OK, 材料唔多....
灰灰 2009-11-5 12:39:57 PM
如果你朋友係鍾意食甜野....我建議你買天使cake~
我2個都食過.....個人比較中意食天使多d~#^43^#
因為我覺得魔鬼個d 朱古力太勁...好似食緊75% 朱古力咁~有小小苦....但我家人就覺得好正law~
小糖^^ 2009-11-5 02:55:22 PM
lingyan 2009-11-5 03:35:16 PM
唔識點填tim...

我食過天使旦糕,但唔鐘意食,
天使真係唔甜既,但係就...總係覺得食緊d無味既cream有少少想嘔咁。
而家期待緊兔爸送魔使旦糕。
(我唔係好鐘意食好甜既野,特別係甜到起痰個種就最憎)
珊迪小姐 2009-11-5 03:45:45 PM
兩款都好普通...
點解吾試東海堂果個芒果栗子旦糕呀?
小糖^^ 2009-11-5 11:36:08 PM
雪姬女 2009-11-6 05:37:04 AM
我係古古力狂~由其係苦果隻古古力~愈苦愈love~魔鬼旦糕食過一次一試愛上了~!

p.s:你可以去apm吉之島有間高級西餅店~佢d生日旦糕勁正架~仲好過美心果d架~!
      你得閒可以去買散裝一件黎試下好唔好食架~!
小糖^^ 2009-11-6 11:50:01 AM
vice0926 2009-11-6 03:22:09 PM
我鍾意魔鬼!雖然好甜好漏..
不過討厭天使果種奶油味..好重好恐怖...:077:
小糖^^ 2009-11-6 04:18:13 PM
tongtong 2009-11-6 08:54:11 PM
魔鬼好好味!!
天使果堆白色cream....好似食cream咁...有d 唔敢試...:014:
小糖^^ 2009-11-7 12:51:46 AM
雪姬女 2009-11-8 12:14:02 AM
原帖由 小糖^^ 於 2009-11-7 12:51 AM 發表

係﹖如果d cream唔甜都好好丫﹗但,我係怕佢太甜唧﹗

傻豬~你可以去某d cake專門店自定個生日cake架(地址我唔識講因為我只係識去,起尖沙咀黎架)~!
味道同款式要求可以自己同個師傅講架~不過貴舊幾二舊水lo~!
Futagoza_Kaniza 2009-11-8 11:49:32 PM
原帖由 雪姬女 於 2009-11-8 12:14 AM 發表

傻豬~你可以去某d cake專門店自定個生日cake架(地址我唔識講因為我只係識去,起尖沙咀黎架)~!
味道同款式要求可以自己同個師傅講架~不過貴舊幾二舊水lo~!

尖沙咀, 唔通係"COVA"?

快速發帖