唔經唔覺原來我已經係中級兔友!!!
yoyo!! 有資格去兔聚LA!!

兔爸B 知道有得去聚會都好開心
但佢唔知 兔B 未絕育 係唔去得GA!!!!
佢就話 大家都絕左 得兔B一隻 無問題LA!!
我就話 哎呀! 比得你 又要比其他人GA LA!! 點得GA!!

....其實呢... 兔爸B 影相好叻.. 如果特許兔B去 兔爸B可以免費同各兔兔留倩影GA!

實例:

HAHA^^ 講下笑渣~~~  雖然我真係奢想左一秒....
HA.. 我趕功課 趕傻了...

最近我同兔B D相汁過D色
汁左張好藝術既出黎~~ 我仲用黎做左WALLPAPER(14:9)!!
如果各位鐘意既 可以拎走 / 問我拎張更HD既~~ 不過要講低聲喎~
(純粹滿足我既成功感!!  不過我呢D CHEAP作....)

光之天使)) 2009-11-11 10:31:24 AM
快d同兔兔絕育下次咪可以去lor~
otola 2009-11-11 11:35:49 AM
:002:
可喜可喜

點先會升 lv  ???
陳皮妹 2009-11-11 12:29:03 PM
嘩!!!!你d相影得好靚呀,請問你係喺邊度放兔嫁~
咕咕媽 2009-11-11 01:04:02 PM
嘩..你d相影得好靚..有d沙龍feel:057: :
芝士媽 2009-11-11 01:54:44 PM
張相好正! 邊度黎ga?
Vinkivan 2009-11-11 02:15:47 PM
恭喜~ 恭喜~

想問草地嘅地方喺邊度咖?? 係本身啲草咁綠, 定係執過相所以咁綠呢??
riva.)) 2009-11-11 05:34:50 PM

回復 3# 的帖子

我都不太清楚   大概都係 開多D POST  比多D回復~~
ka@+ 2009-11-11 06:03:45 PM
啲相好靚!!

我成日見兔爸兔媽去完兔聚都好開心..
我好想去..
但係我好驚/ ______ \
riva.)) 2009-11-11 07:05:35 PM
都話爸B 係專業GA LA!!
個個草地 其實我開POST 講過 個POST 叫龜兔賽跑~~ 詳細可以睇方個個POST
個度係香港山頂公園
本身個草地都好夠綠 只不過入左鏡 更鮮更青蔥者~~
riva.)) 2009-11-11 07:05:56 PM

回復 9# 的帖子

你怕咩?! 分享下~~:020:
燒雞。﹏。)) 2009-11-11 08:24:56 PM
兔兔姿勢好有型呀!!!!!!!!!
好正呀..愛死了:023:
ka@+ 2009-11-12 09:53:29 AM

回復 11# 的帖子

我本身個慢熱..又驚驚地同陌生人一齊..
仲有..我驚衰囡去到會曳曳..
所以我唔係咁敢#^77^#
sheepman 2009-11-12 07:44:44 PM
原帖由 ka@+ 於 2009-11-12 09:53 AM 發表
我本身個慢熱..又驚驚地同陌生人一齊..
仲有..我驚衰囡去到會曳曳..
所以我唔係咁敢#^77^#

我都係=.=
唔洗驚啦
下次我同你一齊去(兩個慢熱人XD)
尤尤 2009-11-12 08:10:46 PM
d相好靚牙....
真係好專業....
哈哈...幾時幫我家兔兔影下相...XD#^13^#

快速發帖