家陣芝麻個籠真係細得制,所以我決定幫佢換個大D既,

唔知錦多位朋友仔,有咩意見 ..

買咩版子,咩樣既比較好?(可以既俾張圖睇下:008: )

同埋我見有D兔籠底下有呢種版,其實對兔兔隻腳有無影響?

eggegg 2009-11-11 04:44:42 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-11 04:26 PM 發表

唔明 即係點呀...
你反而鐘意個門向下拉..?

:044: :044: 見唔見佢個籠前面有兩枝野, 係個架黎. 我見親都係細size. 唔知大size邊到有得買.
小糖^^ 2009-11-11 04:47:01 PM
喵喵 2009-11-11 04:51:48 PM
原帖由 eggegg 於 2009-11-11 04:44 PM 發表

:044: :044: 見唔見佢個籠前面有兩枝野, 係個架黎. 我見親都係細size. 唔知大size邊到有得買.

哦 我明喇 我誤會左你 hehee
唔好意思啊
你試下去永安/實惠果d應該有架...吉之島呀果d呢^^
喵喵 2009-11-11 04:53:54 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-11-11 04:47 PM 發表
喵媽…你訂果個係唔係至大果個籠﹖你有無問過係電鍍定係點﹖如果係電鍍既話就真係太平太正呀﹗

hi小糖,係呀 應該係最大掛//81cm長...不過就無3層果個咁大,3層俾佢跳黎跳去唔係咁好呀...
我問過係電鍍呀 好在唔會有層漆油在面俾佢咬左吞落肚 ^^
我今晚正好左影相給你看~
不過要十二點幾 我今日要教兩班 11點先收工...
eggegg 2009-11-11 04:57:52 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-11 04:51 PM 發表

哦 我明喇 我誤會左你 hehee
唔好意思啊
你試下去永安/實惠果d應該有架...吉之島呀果d呢^^

不過都應該唔平 :040:
喵喵 2009-11-11 05:00:44 PM
原帖由 eggegg 於 2009-11-11 04:57 PM 發表

不過都應該唔平 :040:

我估大約2-3百蚊啦~
我一陣經開永安幫你望下 ^^
lingyan 2009-11-11 05:05:47 PM

回復 35# 的帖子

去實惠睇啦,係一件件散件咁賣GA,
你可以度好SIZE之後逐件揀,不過成件夾埋你大約約佢2百零蚊。
eggegg 2009-11-11 05:14:45 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-11 05:00 PM 發表

我估大約2-3百蚊啦~
我一陣經開永安幫你望下 ^^

我見D1呎到0既都2-3XX..我諗呢D 2呎幾3呎.一定唔平  :041: :041: :041:
eggegg 2009-11-11 05:15:24 PM
原帖由 lingyan 於 2009-11-11 05:05 PM 發表
去實惠睇啦,係一件件散件咁賣GA,
你可以度好SIZE之後逐件揀,不過成件夾埋你大約約佢2百零蚊。

好. 再去裝下先 :040:
小糖^^ 2009-11-11 05:17:14 PM
喵喵 2009-11-11 05:18:47 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-11-11 05:17 PM 發表

嘩,教到咁晚,咁咪好辛苦lor﹖﹗咁我等你出post gar la﹗辛苦哂﹗

唔好客氣 ^^" 等我出post啦
我日日都係教7pm-9pm之嘛 返兩個鐘架ja^^ 多謝關心啊 ^^
係今日特別變左聽日唔洗教 聽日去上堂接飯飯
Cn!)) 2009-11-11 06:26:01 PM
@_@ 好想快d睇下 喵喵個新籠
nicole)) 2009-11-12 05:24:09 PM
你地好呀,我係新手養兔仔,我想問下你地講既R記即係咩黎架?我都想睇腸呀~
sheepman 2009-11-12 07:58:57 PM
原帖由 nicole 於 2009-11-12 05:24 PM 發表
你地好呀,我係新手養兔仔,我想問下你地講既R記即係咩黎架?我都想睇腸呀~

R記係statiox r
係一個專賣兔仔野ge鋪頭
出左名可以網上/電話購物架
同埋價錢都OK
(唔打得個名出黎=,=不過你應該guess到ge XD)
Cn!)) 2009-11-12 09:50:26 PM
個個網我都有去,,,旦係點先可以做會員??!

快速發帖