溫馨提示:天文台講明天氣溫趺至16度~請大家小心身體~由共係兔地們~大家著多件33~各兔地要痴實毛巾呀~唔好冷病呀~!:045:
兔仔怡v3v 2009-11-13 02:34:23 AM
呵呵~~~
我已經幫佢地用毛巾蓋住左個籠喇~~~~
雪姬女 2009-11-13 02:36:41 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-11-13 02:34 AM 發表
呵呵~~~

我都係~驚佢冷襯~!
陳皮妹 2009-11-13 02:47:11 AM
我同陳皮妹已經做好作戰狀態,各位兔友們加油呀!!:051:
Vinkivan 2009-11-13 03:20:15 AM
做好防禦措施, 以防愛兔生病之餘, 大家都記得著多件衫, 以免著涼啊~!!
Goody09 2009-11-13 12:28:42 PM
點解我今早仲見到兔兔扮地毯既。。佢好似一D都唔凍
雪姬女 2009-11-13 02:57:50 PM
原帖由 Goody09 於 2009-11-13 12:28 PM 發表
點解我今早仲見到兔兔扮地毯既。。佢好似一D都唔凍

其實佢凍你唔知咋~加條毛巾比佢啦~唔好冷襯佢呀~!
tongtong 2009-11-13 07:02:56 PM
糖糖已經準備好喇, 兔地都要小心凍凍呀!!
光之天使)) 2009-11-13 07:36:56 PM
total媽我已經準備好自己~
total就唔駛喇~佢過得不知幾舒服~
(屋企一向都舖左床墊係地下比佢~應該ok)
雪姬女 2009-11-13 09:03:57 PM
天氣凍左少少囡囡佢玩得仲癲~成日行過我身後整估我~搵隻手吱我(因為我怕吱)
一吱完我見我有好大反應囡囡就好開心跳兔仔舞~!
FATO_W 2009-11-13 09:19:21 PM
我係第一年同噹噹過冬天牙
無咩經驗驚凍親佢 多謝兔友既提醒 : )
我放左一張椅墊係籠 其實我諗唔會暖只係防腳瘡
其實我間房無咩風 不過都係同佢加定條毛巾安全d #^39^#
雪姬女 2009-11-13 09:26:18 PM
原帖由 fato_w 於 2009-11-13 09:19 PM 發表
我係第一年同噹噹過冬天牙
無咩經驗驚凍親佢 多謝兔友既提醒 : )
我放左一張椅墊係籠 其實我諗唔會暖只係防腳瘡
其實我間房無咩風 不過都係同佢加定條毛巾安全d #^39^#

你可以用毛巾or椅墊墊高個籠底~等個籠底唔洗直接掂到個地下同地氣咁就唔怕凍襯佢啦~!
尤尤 2009-11-13 11:03:07 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-11-13 02:34 AM 發表
呵呵~~~

我都係牙....
不過佢地2個宜家成日縮波....#^47^#

快速發帖