各位...呢個度數你地覺得可以用vetbed 未ar~太早用我又怕熱親佢......#^14^#
lingyan 2009-11-13 03:41:04 PM
唔駛,15度係兔兔最舒服既溫度。

好似如果係訓籠底(膠個D)凍極有限,
除非佢訓地板個D會比較怕佢冷到肚仔,
咁就要lor。
灰灰 2009-11-13 04:07:48 PM
咁我加返張被仔比佢就算la~同埋我想問問大約幾多度先岩用vetbed ga~
喵喵 2009-11-13 04:11:24 PM
我都未買vet bed呀 好想快D買兩張啊 ><~~~:039:
灰灰 2009-11-13 04:30:07 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-13 04:11 PM 發表
我都未買vet bed呀 好想快D買兩張啊 >

喵媽快d買la~vetbed 個質感好舒服ga~
lingyan 2009-11-13 04:48:44 PM

回復 3# 的帖子

我覺得vetbed主耍用途唔係保暖,
因為香港凍極有限,兔地身上已有件皮草,
都夠哂暖,
係籠外圍塊布基本上都已經ok。

喵媽,唔好咁急買2塊,買一塊好啦,
唔係隻隻兔用ga。
tongtong 2009-11-13 06:59:36 PM
我隻兔仔都唔用vet bed 呀, 咁岩佢放晌門口旁邊, d 門口隙0既風好勁,
我就搵一塊透明0既厚身膠紙, 用膠紙痴晌附近0既傢俱上面,
但會留意住唔好掂到個籠~!
光之天使)) 2009-11-13 07:32:38 PM
其實如果你真係想用,
你都可以就咁舖係籠外既~
兔兔真係覺得有需要,佢會坐上去架喇
雪姬女 2009-11-13 09:16:22 PM
原帖由 lingyan 於 2009-11-13 04:48 PM 發表
我覺得vetbed主耍用途唔係保暖,
因為香港凍極有限,兔地身上已有件皮草,
都夠哂暖,
係籠外圍塊布基本上都已經ok。

喵媽,唔好咁急買2塊,買一塊好啦,
唔係隻隻兔用ga。

vetbed用唔著我囡囡身上了~我連比毛巾佢薦住訓佢唔夠15min同我拎開左去廁所到~仲痾左二篤硃硃~激死我~!:011:
我而家轉左比二條毛巾薦厚個籠底同圍左個籠算了~~!:024:
FATO_W 2009-11-13 09:23:01 PM
我未買vet bed..
仲考慮緊買唔買好 因為我隻仔一定會咬爛 -_-
到時真係dum錢落海
雪姬女 2009-11-13 09:28:14 PM
原帖由 fato_w 於 2009-11-13 09:23 PM 發表
我未買vet bed..
仲考慮緊買唔買好 因為我隻仔一定會咬爛 -_-
到時真係dum錢落海

如果佢咬就唔買好過了~一來驚佢食左d落肚二來晒錢~!
Cwk 2009-11-13 11:21:59 PM
我隻係無用兔 / . \
佢尋晚已經開始凍, 要用毛巾鋪住籠
舊年再凍d個陣用vetbed都唔夠, 仲要用私家暖爐 :068:
missyummychu 2009-11-13 11:55:21 PM
點先知兔兔凍唔凍??
千千 2009-11-14 12:06:14 AM
千 千 買 左 vet bed  俾 trubi lou"
上 次  特登 去 r 記  買" 灰色
唔 洗 100 蚊"
不過  trubi  好 似  未 想 訓 vet bed"
陳皮妹 2009-11-14 04:41:13 AM
其實VET BED真係聽得多,但係就唔知咩嚟,
我都係用D唔用既衫俾佢墊地下,一嚟可以日日洗,
二來又可以廢物利用,不過都心思思想貫VET BED俾妹妹試下~~

快速發帖