佢地既款式多唔多??係咪好快就會推出一些新既design產品??Service好唔好,可以分享下一些購物經驗,售後服務等等,歡迎發表下意見~~
單選投票, 共有 1 人參與投票
0.00% (0)
100.00% (1)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
elyse)) 2009-11-14 11:28:21 PM
唔...我覺得剛開業既zara比較好行d
而家可能分店開多左,多左人識,多左人行,逼左...
d衫又比人摷到亂鬼哂,所以而家少左去買衫...
不過整體上d衫質素好過h&m....
zara & h&m2邊員工服務都好似差不多...
elvisli 2009-11-15 12:31:28 AM
我覺得zara賣既野唔係好值佢賣既價錢..我比較鐘意H & M
波丸媽 2009-11-15 11:46:54 AM
原帖由 elvisli 於 2009-11-15 12:31 AM 發表
我覺得zara賣既野唔係好值佢賣既價錢..我比較鐘意H & M

haha~~2間都係差不多, H&M D野,我係唔會買架,尤其起我了解到佢既物料及COST之後= =
波丸媽 2009-11-15 11:50:35 AM
原帖由 elyse 於 2009-11-14 11:28 PM 發表
唔...我覺得剛開業既zara比較好行d
而家可能分店開多左,多左人識,多左人行,逼左...
d衫又比人摷到亂鬼哂,所以而家少左去買衫...
不過整體上d衫質素好過h&m....
zara & h&m2邊員工服務都好似差不多...

ZARA既 衫DESIGN係出得快,佢地快到曾經比人告抄款
不過,運到黎HK就慢DD
darlingy 2009-11-15 01:54:33 PM
好多謝你們呀,因我要做功課,你們的意見幫到我不小呢,Thanks!!^^
FATO_W 2009-11-15 04:37:34 PM
zara幾好既
款多過h&m
價就貴小小啦
但我覺得zara d 童裝好抵買
岩我依d瘦人 而且款靚唔似童裝又抵過大人款 #^11^#

快速發帖