好開心.....
天氣涼涼地.....
帶左Momo去散步 ^^
Momo出到去就好開心咁周圍跑......
仲哄得好多小朋友好開心tim ^^

:014::014::014:

wesky 2009-11-23 10:36:49 PM
真係開心啦,  有長焦鏡真好~
如果得閒我都想帶佢地再去郊遊下
Monique_ho 2009-11-23 10:43:59 PM
原帖由 wesky 於 2009-11-23 10:36 PM 發表
真係開心啦,  有長焦鏡真好~
如果得閒我都想帶佢地再去郊遊下

haha....
不過真係好累呀.....
我覺得自己好似做左成個星期運動...咁累呀.......

:022::022::022:
smallsuishan 2009-11-23 11:00:54 PM
呢度邊度黎架..等我又放下兔先~~#^51^#
FATO_W 2009-11-23 11:29:40 PM
momo好靚仔牙
無帶兔繩驚唔驚走兔
到時真係跑死人喇 #^39^#
光之天使)) 2009-11-23 11:44:37 PM
momo好靚呀~~
佢好似真係跑得好開心wor~:039:
雪姬女 2009-11-24 05:49:17 AM
見到momo好有一種自由奔放的感覺~好正~!:055:

我上過星期六帶左囡囡去東涌同我老爺和安人飲茶之後去左一大塊草地放兔~!
個衰女包玩到喪晒~返到屋企即中槍~我就累到死死下~!
otola 2009-11-24 11:31:26 AM
請問郊遊完, 有d 乜事后工作要做 ??
eg 幫兔兔清潔 body  and  legs

momo 好叻, 吾駛用外出帶
我都想帶 david 去郊遊, 但 吾知會吾會乘機走佬  :051:
Monique_ho 2009-11-24 02:41:41 PM
原帖由 smallsuishan 於 2009-11-23 11:00 PM 發表
呢度邊度黎架..等我又放下兔先~~#^51^#

元朗公園ar^^
Monique_ho 2009-11-24 02:43:18 PM
原帖由 fato_w 於 2009-11-23 11:29 PM 發表
momo好靚仔牙
無帶兔繩驚唔驚走兔
到時真係跑死人喇 #^39^#

haha......已經跑死我喇...
佢係咁向住草地個斜坡向上跑.....
我就係咁跟住佢跑.......捉番佢落山.....
之後佢又跑番上山.....
haha似係我做運動多d呀...
Monique_ho 2009-11-24 02:44:22 PM
原帖由 光之天使 於 2009-11-23 11:44 PM 發表
momo好靚呀~~
佢好似真係跑得好開心wor~:039:

haha.....
係呀......平時冇得係咁大既地方度跑呀跑嘛....
一放佢出個袋袋.....佢就好開心咁周圍走la^^
Monique_ho 2009-11-24 02:47:23 PM
原帖由 雪姬女 於 2009-11-24 05:49 AM 發表
見到momo好有一種自由奔放的感覺~好正~!:055:

我上過星期六帶左囡囡去東涌同我老爺和安人飲茶之後去左一大塊草地放兔~!
個衰女包玩到喪晒~返到屋企即中槍~我就累到死死下~!

haha.....係ar.....
我諗如果多多幾隻兔仔....
一齊跑.....佢地應該會仲開心o者^^

Monique_ho 2009-11-24 02:51:07 PM
原帖由 otola 於 2009-11-24 11:31 AM 發表
請問郊遊完, 有d 乜事后工作要做 ??
eg 幫兔兔清潔 body  and  legs

momo 好叻, 吾駛用外出帶
我都想帶 david 去郊遊, 但 吾知會吾會乘機走佬  :051:

haha可能Momo肥呀....
佢跑得唔係好快ja.....
同埋...佢跑幾下就要抖一抖....
所以我仲跟得住....haha
:021::021::021:

冇ar....番到屋企....

我濕左條毛巾.....抹番佢d手仔腳仔ar....
其實本身想係浴缸度薄薄咁開一層水....放佢落去踩下水....
但係....又驚如果唔小心整濕佢唔知會點.....
所以都係就咁抹下就算喇.......

wesky 2009-11-24 02:55:29 PM
我兩隻都去過元朗公園
但就唔敢去草地放, 都係去大棠跑好
Monique_ho 2009-11-24 03:31:54 PM
原帖由 wesky 於 2009-11-24 02:55 PM 發表
我兩隻都去過元朗公園
但就唔敢去草地放, 都係去大棠跑好

我本身都諗住去大棠ga.....
但係上網見到元朗公園好似好大咁.....同埋個草地都好大....
所以咪帶Momo去....
不過......點解大棠好d既?????

快速發帖