e個籠係bought from 金魚街 i love xxxxxx 到 $158
好處泥講:就係平靚正...地方夠大.... 就3層籠泥講.好多都over 200蚊....而e個只要$158 真係超值!而且佢活動空間好大,養5,6隻都無問題
如果唔將個3屠連住.又可以做独立籠.總之 1個字正

唔好處:就係佢跟籠個2個轉轉超嘈....同埋佢本籠副件比較多.洗個時可能煩小小...不個都可以接受到

照片 00232.jpg (392.2 KB, 下載次數: 203)

照片 00232.jpg

Tommy123 2008-8-28 12:26:54 PM
問 題 係 . . . 清潔 既 時 候 要 花 幾 多 功 夫 = o =

最大問題係 , 我 D 鼠鼠 一 一 齊 就 會 打 架 = o = """

咁 大 個 籠 又 阻 定 = o =

* 我有 2 隻熊仔鼠 , 2 隻小紫王 , 1 隻小露寶 .
qtyang 2008-9-4 08:09:54 PM
想問間o野大概o係咩位置ga?
因為我最近都想換籠...
wesky 2008-9-4 08:11:55 PM
http://zizi-land.info/thread-1416-1-1.html
金魚街寵物店位置圖~~
qtyang 2008-9-7 12:10:21 PM
想問o下個籠ge底盤有幾深ar?
易唔易會俾鼠鼠"hea"到d木糠出o黎?
chris389 2008-9-7 03:34:49 PM
原帖由 qtyang 於 2008-9-7 12:10 PM 發表

我無e個問題:078: :078: :078: :078:
甜品糕 2008-9-7 04:23:18 PM
原帖由 qtyang 於 2008-9-7 12:10 PM 發表

最底個盤就真係好深架, 絕對唔洗擔心木糠會飛出黎~~
不過第二, 三層果塊就只係一塊板= = 唔係盤, 木糠會飛出來= =
hh0 2008-9-8 12:12:23 AM
我第二層唔舖野, 唔使舖都可以, 底盆墊料(我唔係用木糠) 完全唔會飛出
木糠應該都唔會, 可以放心
【細賢】 2008-10-18 09:15:00 PM
原帖由 hh0 於 2008-9-8 12:12 AM 發表
我第二層唔舖野, 唔使舖都可以, 底盆墊料(我唔係用木糠) 完全唔會飛出
木糠應該都唔會, 可以放心

我都用緊ph雙層籠,,"

第2層我擺紙巾..唔擺墊料的話咁佢地尿尿果d咁點算-口-?
mary343226 2008-11-22 03:11:44 PM
我去過i love xxxxxx,D野好平.正啊!!:002:
FISH 2008-12-8 08:42:16 PM
我係2層的~買左$137:051:
........
FISH 2008-12-8 08:44:00 PM

回復 # 的帖子

i love xxxxxx d寵有d係大陸梨嫁~
傻妹嘉 2009-2-9 10:01:20 PM
你地d 鼠鼠 係最低下戈到 尿尿 or  周圍尿尿???
椰絲=] 2009-2-9 11:31:37 PM
*_*呢個正wo,,刀系150到-0-
值得考慮下...i love158甘平咖咩?

【細賢】 2009-2-10 12:41:14 AM
原帖由 椰絲=] 於 2009-2-9 11:31 PM 發表
*_*呢個正wo,,刀系150到-0-
值得考慮下...i love158甘平咖咩?

SR $130添,,"

傻妹嘉 2009-2-10 09:45:00 PM
原帖由 甜品糕 於 2008-9-7 04:23 PM 發表

最底個盤就真係好深架, 絕對唔洗擔心木糠會飛出黎~~
不過第二, 三層果塊就只係一塊板= = 唔係盤, 木糠會飛出來= =

我想知你icom  張相....
你間屋下面係放左d 咩....??  好似1舊舊咁ge??:055:

快速發帖