e個籠係bought from 金魚街 i love xxxxxx 到 $158
好處泥講:就係平靚正...地方夠大.... 就3層籠泥講.好多都over 200蚊....而e個只要$158 真係超值!而且佢活動空間好大,養5,6隻都無問題
如果唔將個3屠連住.又可以做独立籠.總之 1個字正

唔好處:就係佢跟籠個2個轉轉超嘈....同埋佢本籠副件比較多.洗個時可能煩小小...不個都可以接受到

照片 00232.jpg (392.2 KB, 下載次數: 203)

照片 00232.jpg

matthewleehk 2008-7-20 09:15:30 PM
158:053: 超平我買個時都188
我幾睇好呢間舖的 sales又啱傾呢野又齊又平
甜品糕 2008-7-20 09:48:40 PM
我都係買左$188~_~
我養一隻的, 真係好大^^
吃不到的蘋果 2008-7-20 10:48:19 PM
好奇一問...你打算把二樓那個當澡堂還是廁所呢@@?
chris389 2008-7-21 12:48:52 AM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-7-20 10:48 PM 發表
我無教個佢地...都係由佢地係個龍入面周圍走吧:057: 遲下可能買多間room 放係 3樓 同改裝下d "官"d接位
hh0 2008-7-21 01:03:33 AM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-7-20 10:48 PM 發表

我都係用呢個
外掛果個做浴室
放d 沖涼砂入去
鼠鼠會自己走上樓入去碌砂沖涼既
唔會係入面尿尿
甜品糕 2008-7-21 01:50:43 AM
我都係用黎做沖涼缸架, 我之前都係好似你咁, 將沖涼缸外置係2樓果度架,
不過因為咁樣拍唔埋牆, 所以之後外置左上3樓右邊~

之後因為聽聞沖涼缸唔好長期置係籠內, 所以我斥左佢落黎, 個缸每日只放1~2個鐘,
即係咁樣,3樓果度(係咪好kai==):

吃不到的蘋果 2008-7-22 03:09:44 AM
即係咁樣,3樓果度(係咪好kai==):

要是以鼠鼠的健康為大前提~~不會KAI唷@@||

我以前都長期放進去的....不過後來常說牠們洗得過密的話

可能會有皮膚病~適得其反...所以我才間中才捉牠來沖

不過牠每次都走呀走的....不理我= =||
甜品糕 2008-7-22 03:28:25 AM

回復 8# 的帖子

我淨係知唔好長期擺缸入去, 不過一路都唔知點解~_~
原來係怕洗得密呀...
我仲以為係怕佢地食沖涼粉tm...~_~
LUI1031 2008-7-22 09:19:06 AM
我都係用呢個,,不過係等station做disscount,$150先買!
不過洗個時就係有d麻煩...
次次都要1-2hours..不過都係一種樂趣=)
檸啡 2008-7-22 09:27:36 AM
啊.....原來浴室不可以長期放在籠中啊.....
又學多樣野lu.....等我仲諗左好耐既整返個俾佢地添:034:
evedrm 2008-8-13 01:06:00 PM
我買左180蚊呀~@@........貴左TIM~~~~~><
HonEyMO 2008-8-13 07:21:45 PM
我果個得2層.....買左$125..= =
最愛小蕉 2008-8-16 05:12:54 PM
我係個果係紅蘿蔔買既-.-198    得一層,  有個轉攳既野   有個屋仔   有個食野咁既盤仔  ,個飲水既野-.-  好後悔-.-
甜品糕 2008-8-16 05:45:21 PM
原帖由 最愛小蕉 於 2008-8-16 05:12 PM 發表
我係個果係紅蘿蔔買既-.-198    得一層,  有個轉攳既野   有個屋仔   有個食野咁既盤仔  ,個飲水既野-.-  好後悔-.-

$198一層@@ 咁...真係貴喎= =

快速發帖