我終於升左做中級兔友啦~!XD
我會再努力D的~!XD
兔仔怡v3v 2009-11-25 11:35:27 PM
:002: 恭喜你呀囡囡媽:001:
加油加油發多d post 留多d言...
最緊要係.....

post多d囡囡既令相
:014:
雪姬女 2009-11-25 11:43:43 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-11-25 11:35 PM 發表
:002: 恭喜你呀囡囡媽:001:
加油加油發多d post 留多d言...
最緊要係.....

post多d囡囡既令相:014:

多謝兔仔怡ee~我媽媽會加油架啦~我媽媽諗住幫我儲多d相先post晒上黎比大家慢慢睇~!XD:039:

P.S:多謝晒呢到所有教過我媽媽同比過意見我媽媽的兔友們呀~等我媽媽可以悉心養育我~!:014:
陳皮妹 2009-11-26 12:58:46 AM
:078: 我都响呢個目標進發呀,
大家一齊努力~~:001: :002:
riva.)) 2009-11-26 03:46:10 AM
:033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033: :033:
Vinkivan 2009-11-26 03:56:31 AM
恭喜晒囡囡媽呢~!!
記得要繼續多啲上嚟同大家傾傾講講, 好快就會升做高級兔友, 資深兔友......

加油啊~!!
雪姬女 2009-11-26 02:57:45 PM
原帖由 波子 於 2009-11-26 03:56 AM 發表
恭喜晒囡囡媽呢~!!
記得要繼續多啲上嚟同大家傾傾講講, 好快就會升做高級兔友, 資深兔友......

加油啊~!!

多謝晒波子媽~我會努力比心機架啦~!^^
FATO_W 2009-11-26 08:21:24 PM
恭喜你
我係無幾耐之前都升左做高級兔友!
哈哈 但好耐無post過隻衰仔d相
得閒要開下post先 xd
雪姬女 2009-11-26 09:07:49 PM
原帖由 fato_w 於 2009-11-26 08:21 PM 發表
恭喜你
我係無幾耐之前都升左做高級兔友!
哈哈 但好耐無post過隻衰仔d相
得閒要開下post先 xd

我都恭喜你升左缺高級兔友~!
我係呢排家中多野做唔得閒整d相入電腦到~!
遲d先得閒整~到時大家大飽眼福了~!
williamchw 2009-11-27 12:48:30 AM
我都好想升呢呀~~ :024: :024: :024:
點心 2009-11-27 04:28:20 AM
加油加油發多d post啦~~恭喜你:053:
雪姬女 2009-11-27 11:25:22 AM
原帖由 williamchw 於 2009-11-27 12:48 AM 發表
我都好想升呢呀~~ :024: :024: :024:

大家一齊加油啦~!XD
雪姬女 2009-11-27 11:26:17 AM
原帖由 點心 於 2009-11-27 04:28 AM 發表
加油加油發多d post啦~~恭喜你:053:

你都同我一齊加油啦~!XD

快速發帖