件衫買左好耐架啦,不過佢一直都唔肯着...
上次兔聚之前俾佢試下, 件衫好似已經唔岩着lu...哈哈

IMG_4095 (Small).JPG (107.12 KB, 下載次數: 7)

IMG_4095 (Small).JPG

IMG_4096 (Small).JPG (106.95 KB, 下載次數: 7)

IMG_4096 (Small).JPG

IMG_4101 (Small).JPG (101.71 KB, 下載次數: 10)

IMG_4101 (Small).JPG

IMG_4102 (Small).JPG (100.87 KB, 下載次數: 11)

IMG_4102 (Small).JPG

IMG_4104 (Small).JPG (98.92 KB, 下載次數: 8)

IMG_4104 (Small).JPG

rachellau19987 2009-11-28 07:23:38 PM
我都有3著啊 yeah!!!!!!
係winnie the poor 黎ga@@

redbean 2009-11-28 07:36:16 PM
Winne the pool 好靚bor~
仲好似好舒服咁#^72^#
Kulu 條小蜜蜂已經太細件lu
williamchw 2009-11-28 07:52:08 PM
好攪笑呀~~~ :039: :039: :039:
sheepman 2009-11-28 08:28:44 PM
winnie the pool食蜂蜜架wow#^74^#
ka@+ 2009-11-28 08:51:49 PM
我都好想買件衫比波波過聖誕加生日..
但個皇帝囡成日都唔比我抱佢著><
redbean 2009-11-28 10:33:20 PM
Winne the pool 唔係食 honey ? 係食蜜蜂#^71^#
光之天使)) 2009-11-28 10:48:02 PM
好貼身呀~件蜜蜂衫~~
FATO_W 2009-11-28 10:56:15 PM
緊身衫黎架wor
haha 好靚仔#^39^#
rachellau19987 2009-11-28 11:14:55 PM
我哩個winnie the pool 係嬸嬸黎ga!!!! 哈哈
redbean 2009-11-29 12:04:05 AM
Kulu 都係女仔黎架~

佢細果個陣都唔俾我抱架
所以宜加先着到
就變左緊身衫啦#^64^#

快速發帖