今日收工番到屋企就好似平時咁放burger係房到自己玩
1直都冇事發生
今日放佢玩多左半個鐘ja ma
番到房就見到我部iphone充電果條線比佢咬斷左.\/.
我條電話線已經放左係床邊   我張床仲高過張書木台ga na ma    咁都咬到
激死人na!!  比多d自由時間佢原來係唔得ga!!!
決定左罰佢li幾日冇得自由行呀!!!:052:
katatata 2009-11-29 03:04:49 AM
我已經唔敢俾佢自由行, 每次都係家長陪同先俾佢出去玩...
我家花B咬爛太多野, 次次兔爸俾罵到我死... 所以我已經唔敢...
咬我既, 我都唔會咁嬲, 咬爛兔爸D野, 佢就會罵得好勁 -口-"
wincy)) 2009-11-29 03:24:10 AM
唉  我li隻仔真係太''乖''na
岩岩番黎屋企2日已經自己係個圍欄到走左出黎
果時都知佢會係''乖''到死ga na  
就真係估唔到佢咁快會咬到咁姐
之前仲諗住汁好哂間房比佢全日自由行
e+真係要諗諗呀@@
ka@+ 2009-11-29 10:02:46 AM
波波可以全日自由行..
但係佢都唔甘心..
成日衝出圍欄做偷渡客走去床底玩><
Futagoza_Kaniza 2009-11-29 11:53:47 AM
唉...真係要家長陪同先好比佢玩, 啱啱買左條新既jam線玩結他. 成百幾蚊, 幾日比佢咬斷左...=_=...咁就冇左百幾蚊...真係激死人!!
small_tra 2009-11-29 12:23:12 PM
原帖由 ka@+ 於 29-11-2009 10:02 AM 發表
波波可以全日自由行..
但係佢都唔甘心..
成日衝出圍欄做偷渡客走去床底玩>

你隻波波好得意~~~!

做偷渡客<~睇到e到笑左..........:031:
redbean 2009-11-29 01:11:57 PM
上次Kulu都咬難左兔爸條 Mouse 線同 喇叭線 #^51^#
FATO_W 2009-11-29 04:37:35 PM
我屋企既電話充電器條線
仲有我3個headphone線都比噹噹咬爛左 #^37^#
ka@+ 2009-11-29 05:01:43 PM

回復 6# 的帖子

佢真係好鍾意趁我唔為意個陣走去床下底><

我比佢咬爛左2隻mac機ge牛..
搞到我見到佢有衝動行埋去啲電線度個陣即刻要大聲叫佢><
vivipig 2009-11-29 06:50:11 PM
歷年來被各兔地咬爛既野唔少~~~
電話線, 喇叭線, earphone, 布, cusion, ...
而丁丁可謂棋高一著,
我條電腦線係傷痕累累, 包紮左多處,
日本電話既火牛, 靜雞雞咁被分開左2節...
妹妹一返到屋企, PSP出袋冇半個鐘,條火牛線又冇埋~
真係唔貴唔咬, 越貴就越咬得快~
客廳個D cusion全部都穿晒隆~~
我張被亦因為被丁丁咬到爛晒, 所以而家只係廳到用~
丁丁自己既籠, 入面既毛巾, 全穿...
而個凶手好悠然自得咁, 係我面前扮乖, 要摸摸~~
只要我一轉身, 佢就現身, 立即起身作反架啦.... :050:
係呢到, 真係要多謝我爸爸, 冇左佢, 屋企好多野都用唔到架啦~~~
我爸爸駁返既線真係過百.....:054:
真係建議各位兔友去學駁電線, 可以慳唔少架~~~
ka@+ 2009-11-29 07:03:35 PM

回復 10# 的帖子

而個凶手好悠然自得咁, 係我面前扮乖, 要摸摸~~

睇到呢句..我笑左=]
雪姬女 2009-11-29 07:51:41 PM
我最貴果件睡衣比我囡囡KO左了~成百幾蚊件~仲係要我個姊妹送的~!
咁就一命嗚呼了~唉~!:054:

我爸爸駁返既線真係過百.....
真係建議各位兔友去學駁電線, 可以慳唔少架~~~

好應景~哈哈~!XD
wesky 2009-11-29 08:36:38 PM
我成日駁 = =
ka@+ 2009-11-29 08:53:30 PM
大家啲兔兔會唔會咬銀紙??
個次我未放返好啲錢入銀包..求其放左喺地下..
波波走去想咬..
好彩我望得快..

兔兔們真係唔貴唔咬..
我有個agnes b袋..
只要放喺地下..
波波一定爬住黎咬=.="
wesky 2009-11-29 10:57:15 PM
未俾過銀紙佢咬 =0=

快速發帖