之前凍, 就搵我黎取暖
天氣又暖返, 唔需要我啦#^73^#
又瞓返梳化同地下lu...

佢以為咁樣最安全.....-_-"

佢以為咁樣最安全.....-_-"

瞓係懸崖邊...

瞓係懸崖邊...

wesky 2009-11-29 08:09:24 PM
佢個樣好舒服  好正  哈哈
ka@+ 2009-11-29 08:55:15 PM
第一張相波波成日做..
仲未唔止呢喺一個cool筍下面..
次次都係得返對腳見到=.="
williamchw 2009-11-29 10:21:55 PM
瞓到好sweetsweet咁喎~~:039: :039: :039: :039:
光之天使)) 2009-11-29 11:38:24 PM
佢真係好自在呀~~
又會咁叻自己走上沙發訓~咁識嘆既~?
我家total一定要訓地下~~唔係地下佢唔訓架~~唔識嘆架~~

第二三張佢訓得咁攪笑~~上半身跌左落黎既~
FATO_W 2009-11-30 12:00:20 AM
我隻噹噹都唔會訓sofa架..
你仔仔好可愛 #^30^#
FATO_W 2009-11-30 12:05:35 AM
我隻噹噹都唔會訓sofa架..
你仔仔好可愛 #^30^#
陳皮妹 2009-11-30 12:09:44 PM
睇見佢瞓自己都想瞓,咁叻會响梳化瞓,
陳皮妹一上梳化就好似冒險咁~~
BarbaraFok 2009-11-30 12:30:32 PM
原帖由 陳皮妹 於 2009-11-30 12:09 PM 發表
睇見佢瞓自己都想瞓,咁叻會响梳化瞓,
陳皮妹一上梳化就好似冒險咁~~

哈哈, 畢仔都係呀,好似冒險咁:036:
blueca25 2009-11-30 09:48:15 PM
有時我坐係一邊,佢會自己跳上黎坐係另一邊洗臉lam手手....之後就拍一聲咁係度, 完全當咗個梳化係佢張床咁#^72^#
blueca25 2009-11-30 09:50:45 PM

回復 9# 的帖子

點樣似冒險咁呢?#^66^#
chocolate301 2009-12-1 12:36:09 PM
哈哈~我拖肥都係訓地下o架咋!!
佢真係識嘆#^51^#
芝士媽 2009-12-1 01:53:17 PM
好嘆世界啊~
27112009159.jpg & 28112009170.jpg 正!
陳皮妹 2009-12-2 04:24:11 AM
原帖由 blueca25 於 2009-11-30 09:50 PM 發表
點樣似冒險咁呢?#^66^#

妹妹會個樣勁緊張,D鬚全部向前,又呎上梳化頂,(既我地I果度)
仲之就好似打仗咁,好搞鬼~~
妮妮 2009-12-2 02:01:41 PM

回復 1# 的帖子

好得意呀!我最中意佢要遮住個頭(因為我都係咁瞓架!:031: ),仲有果對大腳板!:033:

快速發帖