岩岩R記服務真係令我覺得有改善
例如平時放係樓下要自己拎上去.
今日我冇開口以為一如以往要自己黎.
點知佢地自己幫我拎左上去
我心裡微笑左.
光之天使)) 2009-11-30 10:26:49 PM
其實自從發生第一次事件,
我覺得R記都改善緊~~起碼我打去訂貨果陣態度好左好多~
small_tra 2009-11-30 10:29:17 PM
我次次訂貨果陣~~佢對我好好態度~!
唔該前~唔該後~!
肥波 2009-11-30 10:38:29 PM
:002: 我都覺得改善左好多。
riva.)) 2009-12-1 12:12:31 AM
咁咪好LO!~~:039:
rubee 2009-12-1 12:59:26 AM
其實我覺得佢地服務一向都幾好..
以前住6樓, 有1次lift 壞左, 我以為佢地會搭7樓lift 落一層送到門口
點知原來個女送貨員一個人抬箱5lbs草同一包大紙砂行樓梯上黎..
行到門口都索晒氣但係都無半句怨言仲好好禮貌呀!
neutraly 2009-12-1 09:36:10 AM
之前去訂貨同去門市買野都無咩問題呀..D人都好NICE..
有次去買OXBOW~得返最後一箱~問佢靚唔靚可唔可以開黎睇...
佢話唔可以,因為係美國個邊癡好哂...唔可以搣...
但佢話可以好老實話我知...呢水貨唔靚...好多客打返黎話...好碎同好枯!!
都好誠實..無話為左去貨..而講大話!講真.買草呢D野唔係一次半次.
你做得好人地緊會成日幫襯...佢地點會做臭自己個名.

SO FAR咁多次幫襯門市同訂貨送貨都無遇過咩唔禮貌對待...
個D可能係個別事件0者...可能個幾次真係有員人唔太禮貌對人...比人擺上網!
但又可能佢有好多次都有值得讚0既人無比人擺上黎...其實都幾唔公平...

睇左個D POST唔多唔少都比左D壞印象...~先入為主左...!

**不喜勿插**:037:
Peiian)) 2009-12-1 01:00:56 PM
其實r記真係一直都有進步, 我雖然身在澳門, 但係由第一次幫襯佢地到而家, 次數未必多, 但有時都會大量入貨, 咁我同佢地又吾係經常性地通電話, 但係佢地其實r記真係一直都有進步, 我雖然身在澳門, 但係由第一次幫襯佢地到而家, 次數未必多, 但有時都會大量入貨, 咁我同佢地又吾係經常性地通電話, 但係佢地o係e-mail度都好客氣同有禮拜, 同埋真係有交帶....直至有一次我真係有機會去一次佢地的舖頭, 我問呢樣問哥樣佢地都不厭其煩...咁答我.... 而我之前都有同佢地反映送貨的事, 佢地真係會送到來我家樓下(我住2樓, 所以送吾送上門我都無問題!).....
raikou)) 2009-12-1 05:22:03 PM
如果只是個別事件, 不會那麼多人心同感受
發生過就是發生過, 當事人心知肚明, 如日後再沒有聽見同類事件發生, 那才叫做"進步"
hh0 2009-12-1 06:09:04 PM
都係果句啦, 有時D野人夾人, 感受好個人
覺得唔好既下次咪唔買,
買開無問題既一樣會繼續買
消費者自己揀可以接受既service
Pinky)) 2009-12-2 01:05:08 AM
我都覺得佢地既服務唔錯
我係哩幾個月先去哩間鋪既門市..sales都好好禮貌
陳皮妹 2009-12-2 04:00:16 AM
有隻步又好,一路都好好都好,
都係對我地兔友有好處,
希望所有做小動物生意既它闆都係用個心嚟做,