各位姨姨叔叔~兔兄弟姊妹~又係我囡囡出場啦~今次係我媽媽家中放兔影左我的靚靚傻瓜樣的~!

未經我本人同意請勿偷圖及轉載,如有發現本人從法律途徑追究一切,請自重

波丸媽 2009-12-4 10:36:45 AM
囡囡~~~其實你都好軟淋淋的~~~
比姐姐做抱枕得唔得呀#^65^#
雪姬女 2009-12-4 10:38:26 AM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-12-4 10:36 AM 發表
囡囡~~~其實你都好軟淋淋的~~~
比姐姐做抱枕得唔得呀#^65^#

好呀~姐姐~抱抱#^65^#
sheena 2009-12-4 10:56:05 AM
囡囡真係好軟淋淋喎!!!好似摸落會好舒服咁!!!
仲有,條白色頸巾好靚呀, 位置又會生得咁岩岩好既!

rabbit仔: 囡囡好靚女呀:023:
雪姬女 2009-12-4 11:05:27 AM
原帖由 sheena 於 2009-12-4 10:56 AM 發表
囡囡真係好軟淋淋喎!!!好似摸落會好舒服咁!!!
仲有,條白色頸巾好靚呀, 位置又會生得咁岩岩好既!

rabbit仔: 囡囡好靚女呀:023:

多謝rabbit仔同rabbit仔媽媽讚賞~!
就係呢二個特點~所以我起寵物店第一眼見到囡囡已經一見鍾情了~!

囡囡: rabbit仔你好靚仔呀~快d返黎hk同我玩啦~!
喵喵 2009-12-4 11:14:07 AM
囡囡hihi 喵喵話要同你做朋友仔wo....
等我地遲d有兔聚一齊去啦不如....
囡囡媽 我返大6拍廣告了=.= 星期一先返=.=
redbean 2009-12-4 11:16:19 AM
囡囡好得意呀, 真係好似好軟淋淋咁
我又要抱抱#^80^#
雪姬女 2009-12-4 11:18:48 AM
原帖由 喵喵 於 2009-12-4 11:14 AM 發表
囡囡hihi 喵喵話要同你做朋友仔wo....
等我地遲d有兔聚一齊去啦不如....
囡囡媽 我返大6拍廣告了=.= 星期一先返=.=

喵喵同你做埋姊妹又點話呀~哈~!XD
一齊出去冇問題~有時間地點人物比我就ok架啦~!
喵喵媽~上到去小心自身安全同身體~要帶夠衫衫呀~唔好冷襯唷~!
你返黎hk call我啦~!
雪姬女 2009-12-4 11:20:09 AM
原帖由 redbean 於 2009-12-4 11:16 AM 發表
囡囡好得意呀, 真係好似好軟淋淋咁
我又要抱抱#^80^#

歡迎一齊黎加入軟淋淋抱抱行列啦~!
choi_ching 2009-12-4 11:32:59 AM
囡囡好似好好攬咁
我又要攬下丫#^9_003^#
雪姬女 2009-12-4 11:40:58 AM
原帖由 choi_ching 於 2009-12-4 11:32 AM 發表
囡囡好似好好攬咁
我又要攬下丫#^9_003^#

歡迎一齊黎加入軟淋淋抱抱大軍啦~!
vivipig 2009-12-4 11:58:15 AM
真係好, 我丁丁一去到軟淋淋既地方, 一定忍唔住尿尿,
上sofa都唔得~~~
雪姬女 2009-12-4 12:04:51 PM
原帖由 vivipig 於 2009-12-4 11:58 AM 發表
真係好, 我丁丁一去到軟淋淋既地方, 一定忍唔住尿尿,
上sofa都唔得~~~

我囡囡返黎過左一星期後第一次出黎玩~我張床同梳化各留一篤vivi架~!
不過比我勁鬧佢罸佢唔睬佢~佢而家唔敢lo~!
兔仔怡v3v 2009-12-4 01:18:13 PM
囡囡你細細粒好得意呀:023:
MIMI&果果: 囡囡我地又要同你做朋友:014:
雪姬女 2009-12-4 01:35:28 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-12-4 01:18 PM 發表
囡囡你細細粒好得意呀:023:
MIMI&果果: 囡囡我地又要同你做朋友:014:

我已經大粒左好多了~肥晒落屁股到~哈~!XD
囡囡: MIMI&果果好開心識到你呀~遲d一齊出黎玩啦~可以add我媽媽msn的~!

快速發帖