兔協有活動,又係兔聚~~

http://www.hkrabbit.org/news/20091211_2.html

好大型既一個兔聚...
雖然$100唔係太貴,但係地點對我黎講都幾遠~~

不過有dr.betty黎做嘉賓一個鐘,為兔友解答疑難,
住得緊既兔友不妨考慮一下~
elvisli 2009-12-12 02:52:15 AM
如果有5-6名minihouse兔友去我就去@@...想去的請在此留言
lunguide 2009-12-12 04:10:23 AM
我好大機會會帶阿仔去(要confirm個更期)
hkrchei2 2009-12-12 08:23:29 AM
我都好想去,不過唔知兔兔適唔適合去…

老虎b 2009-12-12 09:56:37 AM
係正我公司隔離喎@@
但好可惜我星期六要返full day=="
千千 2009-12-12 11:47:01 AM
千 千 都 想 去~~~
喵喵 2009-12-12 12:46:44 PM
喵喵同飯飯都好想去呀 ~~~
不過要睇下有無人去先 ^^""
黃埔超爆近我==打的去都唔洗跳標..
不過要加10蚊兩隻兔 XDXD

bonedog 2009-12-12 01:06:33 PM
我會去呀.. 其實個日本身要番工
但真係好吸引, 所以我決定請假去#^51^#
lingyan 2009-12-12 05:29:02 PM
Ling  :   去唔去好呢 ??
Miffy :   我好想去丫。(懇求的眼神)
Ling  :   但係有隻兔前幾日係個籠到all尿出界bor。
Miffy :   媽咪你一定係睇錯,唔係尿唔係尿,我唔會賴尿 !!

Ling  :   .........。你爹掂你爹o地就去law~~~~
Miffy :   你話ga,爹o地話好就帶我去ga la。(奸笑中..)
Ling :     你唔咬你爹o地都偷笑 ...
喵喵 2009-12-12 08:05:35 PM
yeah 報左名lu~~~
不過只限一人一兔=.=
bonedog 2009-12-15 08:03:42 PM
原帖由 喵喵 於 2009-12-12 08:05 PM 發表
yeah 報左名lu~~~
不過只限一人一兔=.=

咁到時你帶飯飯地喵喵去..搵多個人同你一齊去啦#^51^#
hkrchei2 2009-12-15 08:40:21 PM
昨日同兔爸傾~ 問下佢好唔好帶中津去...

佢好似唔係好想咁~~ 佢怕中津同其他兔兔打交#^73^# #^73^#

點算好~!?!

快速發帖