大家一包Momi 草可以食幾耐度?你地一次買幾包?.我d草勁快食晒
FATO_W 2009-12-12 08:43:58 PM
我買一箱架
之前都試過買一包..人 個零, 2星期就食哂
好快手!
carmen89134 2009-12-12 08:49:11 PM

回復 2# 的帖子

嗯我都係買一包好快食晒- -,一箱幾錢同咪係邊度買?
logon 2009-12-12 09:17:48 PM
1次會買1包5.5磅
3星期至1個月就食曬
:033:
又冇特定去開邊間買
視乎當時行經邊頭
買個時如果冇特價就1箱$144
有特價就$12x

carmen89134 2009-12-12 09:25:59 PM

回復 4# 的帖子

普通寵物店都有得買成箱買嫁?
FATO_W 2009-12-12 10:21:36 PM

回復 5# 的帖子

係x-pet, x兔廊,8號兔個d都有架
x兔廊就賣apd既 x-pet有momi
logon 2009-12-13 12:10:57 AM

回復 5# 的帖子

係啊 最多時都係x-pet度買成箱
仲有其他麻煩你睇返6# 的帖子
carmen89134 2009-12-13 02:49:36 PM

回復 6# 的帖子

哦,幾錢度?:057:
Goody09 2009-12-15 05:22:27 PM
1包食兩星期,不過有淨1/4包枝係到, 之前係8號兔買...$360/4包
lunar 2009-12-15 06:08:32 PM
不乖食到2個月
佢之前唔鐘意食,食好少
之後開始面對現實食多左,不過都少食枝
d枝我會唔理逼佢食晒
而家唔知食唔食到2個月,不過一個月實食唔晒
choi_ching 2009-12-15 08:08:44 PM
一包MOMI 1st 我兩隻可以食到一個星期多d
carmen89134 2009-12-15 10:04:49 PM

回復 9# 的帖子

哇好貴下,甘成箱呢?
carmen89134 2009-12-15 10:06:29 PM

回復 10# 的帖子

下,你買幾包丫?我果隻都吾中意食枝
carmen89134 2009-12-15 10:07:05 PM

回復 11# 的帖子

甘快既:078: :078:
Goody09 2009-12-16 02:51:20 PM
有唔同的packing麻...我個箱22LBS..4X5.5LBS=$360 ..即$90/包..平過你係X-pets買.....

快速發帖