我:            咁多位兔友~~我要走啦....
小丸波波: 媽咪,你近期成日潛水,冇人記得你架啦
我:            唔係嘛.......傷心中........咁依家提返你地啦^^

要同大家分開一段時間lu~~~
因為我星期四就會離開香港去英國啦...
所以唔會起HK同大家過聖誕,新年lu.....

我唔捨得你地呀~~~~
希望大家幫忙睇住我既小丸波波同佢地老豆wesky啦~~~

起呢度,祝大家聖誕快樂,新年愉快~~~~
BYE BYE

湯丸 2009-12-15 03:30:11 AM
Take care and good luck ^^
wincy)) 2009-12-15 03:33:18 AM
burger:  丫芷姐姐 1路順風呀!  過到去都要掛住我呀!!#^54^#
wm20472 2009-12-15 07:45:03 AM
一路順風~:055:
明月 2009-12-15 01:47:21 PM
一路順風!預祝Y芷聖誕快樂!
BarbaraFok 2009-12-15 01:55:37 PM
畢仔: 祝芷姐姐一路順風, 比心機讀書呀
返黎記得要黎探我呀, 我會好卦住你架!!:063:
Vinkivan 2009-12-15 02:39:35 PM
呢幾日忙到發癲, 都唔記得咁快就到芷芷要走嘅日子.. 我哋要出年八月後先可以再見喇~!! 掛住你呀~ 多啲上嚟同我哋傾計呀~!! take care~!!
choi_ching 2009-12-15 07:27:45 PM
Take care^^#^9_003^#

快速發帖