我:            咁多位兔友~~我要走啦....
小丸波波: 媽咪,你近期成日潛水,冇人記得你架啦
我:            唔係嘛.......傷心中........咁依家提返你地啦^^

要同大家分開一段時間lu~~~
因為我星期四就會離開香港去英國啦...
所以唔會起HK同大家過聖誕,新年lu.....

我唔捨得你地呀~~~~
希望大家幫忙睇住我既小丸波波同佢地老豆wesky啦~~~

起呢度,祝大家聖誕快樂,新年愉快~~~~
BYE BYE

hh0 2009-12-14 02:52:29 PM
To have a White Christmas in Manchester!
All of us miss u ~
elvisli 2009-12-14 03:06:13 PM
一路好走!!(去曼城的話幫我買番件波衫好喎!!)
FATO_W 2009-12-14 04:00:52 PM
你就好啦 去過白色聖誕?
玩得開心d牙 #^39^#
勞仔 2009-12-14 04:39:48 PM
玩得開心d,影多d相比我地睇丫:053:
喵喵 2009-12-14 05:00:29 PM
玩得開心d~ merry x'mas and happy new year!
兔仔怡v3v 2009-12-14 05:40:43 PM
丫芷芷一路順風喇~~~
Merry White X'mas~
smallsuishan 2009-12-14 05:55:12 PM
芷...俾心機讀書呀~~
等你回來教HILL仔講英文!!!

我會好掛住你架啦~~ By hill仔 #^69^#
光之天使)) 2009-12-14 06:27:02 PM
影相影相呀~~~
我等住睇英國靚相架~~
small_tra 2009-12-14 07:17:57 PM
幾時先返黎丫!?~?!~?!~?!~!?~?!?~!~?!

得閒上下黎啦~!

幾時先返黎丫~!?
wesky 2009-12-14 07:27:11 PM
下年七月左右啦
小米 2009-12-14 08:16:56 PM
阿芷, 嗰邊好凍ka..記得著多幾件衫
得閒影多 d 靚相!
最緊要係學有所歸^^
千千 2009-12-14 10:20:52 PM
記得  讀 好 d  書   
返 黎 教  我 地  abc  牙  

trubi  都 會 掛 住 你 地 牙