我琴日開第3包MOMI 之前在R記訂的MONI 4包果次
佢D花有一點點 係咪乾左JA  無野架可...???

tracy)) 2009-12-14 05:46:35 PM
我上次都有見到,仲要係成條都有一粒粒,我仲驚得滯掉咗.....
wesky 2009-12-14 05:55:13 PM
種子黎姐
可以試下拎去種
喵喵 2009-12-14 06:03:11 PM
哦 原來係咁 見到有D發抖....
咁我試下拎去種
lunar 2009-12-14 07:09:36 PM
不乖見到花就食,次次最後都食餘d枝
包momi first好多枝,次次都有一堆唔食
之後要唔比新草佢先會食,呵
Miyako)) 2009-12-15 01:13:32 AM
我買apd就唔會有1點點,之前買過一次momi又係咁一點點我已為發"mo"添=.-
chocolate301 2009-12-15 12:26:44 PM
我溝apd 同momi俾拖肥食的~
apd同momi d花花好唔同o架~
momi果隻感覺乾好多!!
不過2隻佢都會食...
katy)) 2009-12-15 12:32:57 PM
我地以為係種籽/花... (小小紫色)
以前食APD呀B唔鐘意食花花…… 換左MOMI就好鐘意食花花,仲要係圖片有籽/花果隻…
想講佢食到而家佢都冇問題/不適呀
Goody09 2009-12-15 04:56:14 PM
goody又係好鍾意食momi 既花...呢支佢都會食但係都食淨1/4包支係到

快速發帖