http://www.petism.net/rabbit/product.php?cid=2793&id=117599

係鋪頭都唔見有呢隻.. 有無地方可以訂到/買到呀﹖

THANKS

光之天使)) 2009-12-14 11:15:59 PM
未見過~~
不過普樂咁大隻,玩唔玩到架?:015:
redbean 2009-12-15 01:38:57 AM
好得意bor
我都未見過, 不過好貴
bonedog 2009-12-15 02:38:21 AM
原帖由 光之天使 於 2009-12-14 11:15 PM 發表
未見過~~
不過普樂咁大隻,玩唔玩到架?:015:

都有成四十幾CM 我諗普樂應該得架..
所以想睇左實物先再作打算, 但又搵唔到, 就咁訂我都怕太細xd
wm20472 2009-12-15 07:43:47 AM
細: 兔兔走唔到上去
大: 又阻地方
陳皮妹 2009-12-15 07:49:53 AM
我都好鐘意呀,不過又真係好似貴咗D,
如果香港有得買都可能會考慮下既~~#^39^#
tracy)) 2009-12-15 12:53:44 PM
睇落好細個wor,圖入面隻侏儒兔企上去都覺得細wor....
Vinkivan 2009-12-15 03:22:56 PM
其實自己用紙皮箱都可以整倒類似嘅嘢, 我自己都整咗個, 咁就唔駛花費太多錢喺呢啲配件度, 寧願將啲錢留俾兔兔有需要時用。 <--- 純屬個人意見~!!
eggegg 2009-12-15 04:07:28 PM
想問個價錢係唔係台幣黎架 :057:
小糖^^ 2009-12-15 05:26:36 PM
bonedog 2009-12-15 06:28:18 PM
原帖由 波子 於 2009-12-15 03:22 PM 發表
其實自己用紙皮箱都可以整倒類似嘅嘢, 我自己都整咗個, 咁就唔駛花費太多錢喺呢啲配件度, 寧願將啲錢留俾兔兔有需要時用。  

我先前有用紙皮整過類似既, 不過就係整唔到個斜台#^81^#
見佢好似幾過癮咁..

又講得岩, 留起佢做備用金都好#^4_002^# 下次再有衝動亂買一d唔知佢玩唔玩既野個時都係咁樣諗就僧慳唔小#^51^#
bonedog 2009-12-15 06:28:45 PM
原帖由 eggegg 於 2009-12-15 04:07 PM 發表

緊係台幣啦~
為番港幣應該要4百左右
bonedog 2009-12-15 06:29:16 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-12-15 05:26 PM 發表
好似太細wow﹗大隻小小既兔兔都玩唔到﹗

所以我先想睇下出面有無實物望下~~
唔敢亂上網訂
喵喵 2009-12-15 07:22:27 PM
我都幾鐘意...
不過HK有都唔買喇 佢已經岩岩好JA換左個新籠都仲係 ^^
勞仔 2009-12-15 07:29:29 PM
原帖由 eggegg 於 2009-12-15 16:07 發表

係呀~但個價錢都ok貴:056:

快速發帖