終於考完試, 去左買聖誕禮物比moto~

1. 兔仔玩具&磨牙草架

2.蘿白型屋仔

3.合影

MOTO即場試用屋仔

一秒後已經衝左入去

兔仔玩具牌子

同場加映: 八掛仔睇printer

elvisli 2009-12-18 12:37:51 AM
果個係菠蘿!!!!!!!!!!!!!!!

mocha都有呀..上年係街邊買架..有2個size..買了大果個$80
cafekaleo 2009-12-18 12:40:24 AM
原帖由 elvisli 於 2009-12-18 12:37 AM 發表
果個係菠蘿!!!!!!!!!!!!!!!

mocha都有呀..上年係街邊買架..有2個size..買了大果個$80

噢= =
哈哈仲等我懶醒添=v=
mocha肯唔肯訓呀~?
我都係$80
elvisli 2009-12-18 12:49:54 AM
肯呀.我入面換左做VETBED.唔要原裝果塊
cafekaleo 2009-12-18 12:52:33 AM
噢~我都諗住係咁, 但今日買唔到vetbed
而家鋪左張毛巾用住先~
喵喵 2009-12-18 01:09:02 AM
我又想買個呀 >l<
等我又買個俾喵喵豬先 ^^
cafekaleo 2009-12-18 01:19:04 AM
原帖由 喵喵 於 2009-12-18 01:09 AM 發表
我又想買個呀 >l<
等我又買個俾喵喵豬先 ^^

呵呵 其實都有好多選擇
我初初以為呢個係蘿白先買架 哈哈
千千 2009-12-18 01:28:29 AM
喵 媽   
我 地 一齊去 買 =3=
FATO_W 2009-12-18 01:29:52 AM
haha個個似乎真係波羅wor! xd
依個款好得意牙 我最後都物色緊間屋企比噹噹
睇下仲有咩靚款先!
cafekaleo 2009-12-18 01:50:53 AM
哈哈我眼花花:056:
不過都好,錯有錯著,moto鐘意就得了~
丫同埋有無人知有無專比兔仔著既衫呢~?
chocolate301 2009-12-18 12:34:39 PM
幾靚呀間屋仔~~
moto肯訓真係乖喇!!
我都想買間俾我隻拖肥...
但我驚佢會咬爛=____=
我尋日俾張vet bed俾佢,返到屋企佢都成張反轉o左#^81^#
katy)) 2009-12-18 01:00:46 PM
原帖由 cafekaleo 於 2009-12-18 01:50 AM 發表
哈哈我眼花花:056:
不過都好,錯有錯著,moto鐘意就得了~
丫同埋有無人知有無專比兔仔著既衫呢~?

我見過"x號兔"有… 但係得一、二件同埋係冷衫黎ga…
我見過有人買狗仔衫比兔兔著,體形小gei就著芝娃娃果d衫 #^28^#

見到d衫仔好可愛好想買比佢,可惜佢連契媽做gei衫都唔肯著 T______T
tongtong 2009-12-18 01:13:32 PM
好靚呀, 床同衫.....糖仔都唔肯著...:067:
bonedog 2009-12-18 02:27:36 PM
個波我先前都有買到呀, 不過佢無咩興趣玩#^3_002^#
cafekaleo 2009-12-18 05:51:14 PM
原帖由 katy 於 2009-12-18 01:00 PM 發表

我見過"x號兔"有… 但係得一、二件同埋係冷衫黎ga…
我見過有人買狗仔衫比兔兔著,體形小gei就著芝娃娃果d衫 #^28^#

見到d衫仔好可愛好想買比佢,可惜佢連契媽做gei衫都唔肯著 T______T

噢 = =
算啦...moto咁曳都係唔會肯著架啦.....

快速發帖