前晚芝麻唔食糧唔食菜,食少左草飲少左水,我同兔爸輪流同佢按摩左30分鐘佢都呆呆滯滯,幾驚佢就黎死#^37^#  book左醫生昨日去睇,臨出發就話俾芝麻聽去睇醫生啦,佢竟然即刻生猛番,又狂食草又跳黎跳去,去診所沿途同去到等時都好精神,睇下佢响診所仲八八卦卦伸個頭上黎,有好多狗吠緊架 #^20^#   結果醫生check完佢眼耳口鼻聽心肺摸肚仔,一切正常. 芝麻你係咪玩野呀,嚇到兔爸兔媽冇覺好瞓…
不過冇事都好啦~

係咁食草...

媽媽搵

睇下邊幾個吠到咁嘈
FATO_W 2009-12-29 02:17:02 PM
無事就好喇 真係嚇死人 : )
以後要健健康康:053:
riva.)) 2009-12-29 02:31:14 PM
佢係咪中意左個dr....?
光之天使)) 2009-12-29 03:24:35 PM
哈哈~
芝麻真係~~無事就好la~
下次唔好喇~~食多d野先快高長大~

ot: 你條綠色毛巾total都有呀~~haha
小米 2009-12-29 04:08:18 PM
芝麻, 你做乜扭計嚇媽咪?
醫生body check 過無事就好了!
想問兔袋旁包白色係乜東東?
芝士媽 2009-12-29 07:39:48 PM
原帖由 riva. 於 2009-12-29 14:31 發表
佢係咪中意左個dr....?

可能4年冇去診所,掛住d姑娘...
dr是個男來的 ^^"
芝士媽 2009-12-29 08:32:34 PM
原帖由 光之天使 於 2009-12-29 15:24 發表
哈哈~
芝麻真係~~無事就好la~
下次唔好喇~~食多d野先快高長大~

ot: 你條綠色毛巾total都有呀~~haha

芝麻幾鍾意呢條毛巾ga,冇咬爛佢~
芝士媽 2009-12-29 08:36:04 PM
原帖由 小米 於 2009-12-29 16:08 發表
芝麻, 你做乜扭計嚇媽咪?
醫生body check 過無事就好了!
想問兔袋旁包白色係乜東東?

係聖誕禮物細包貓糧任取,本來俾我家cookie貓食既,後來發現超齡 ==
wesky 2009-12-29 08:41:17 PM
無事就好啦∼ ^^

快速發帖