慘!慘!慘!
體重上升左好多,
上年的12月,體重仲保持在98磅,
今年己突破110喇!
我要減肥呀!!
wesky 2009-12-30 01:32:17 AM

回復 4# 的帖子

me 2~
喵女)) 2009-12-30 01:38:48 AM
唔好打= =其實我都算係...但唔係勁瘦..係岩岩好~~就唔會變咁囉~~
唔好打我呀咁多位姐姐><""

我仲以為豆腐花fat左tim  XD
波丸媽 2009-12-30 01:43:59 AM
我想增肥..............得果92磅咋我.............=0=
已經食好多野..........都係增唔到磅
唔好打我>3<
喵女)) 2009-12-30 01:44:45 AM
芷姐姐冇得肥咖啦~~~瘦成咁#^26^#
波丸媽 2009-12-30 01:50:14 AM
喵女咪嚇我啦...........
我怕自己有病咋..................
好想肥dd呀........
喵女)) 2009-12-30 01:52:35 AM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-12-30 01:50 AM 發表
喵女咪嚇我啦...........
我怕自己有病咋..................
好想肥dd呀........

日日食M記囉#^72^#  
BUT我日日食都冇肥到XD
波丸媽 2009-12-30 02:02:27 AM
咁我寧願食多d其他野增肥啦
我唔太中意食m記架~~~
喵女)) 2009-12-30 02:11:27 AM
你仲意食咩呀#^5_002^#
棋棋仲意KFC,M記,SUSHI,巨包~~#^67^#
妹妹帶你去食
波丸媽 2009-12-30 02:22:38 AM
haha~~好呀好呀~~帶我去食
我仲意KFC同Sushi~
巨包係咩黎架?
Futagoza_Kaniza 2009-12-30 02:25:52 AM
豆腐媽...我都要減肥...啱啱磅...120...#^40^#
一齊努力!
喵女)) 2009-12-30 02:26:21 AM
大型漢堡包店呢~~~~~~好多間果d呀#^67^#
Futagoza_Kaniza 2009-12-30 02:36:31 AM
原帖由 喵女 於 2009-12-30 02:26 AM 發表
大型漢堡包店呢~~~~~~好多間果d呀#^67^#

Ruby Tuseday? Outback?
喵女)) 2009-12-30 02:40:18 AM
就係果d啦~~呵~~i love!!
波丸媽 2009-12-30 02:51:33 AM
我真係未食過啊~~
返黎你要帶我試下啊~~^^
喵女妹妹^^
Vinkivan 2009-12-30 03:14:16 AM
其實肥瘦都唔緊要, 最緊要係身體健康嘛~!! 千其唔好為咗減肥而攪壞身子呢~!!
不過, 我之前都肥咗, 冇話刻意去減, 不過會臨瞓前做十五下SIT UP, 如果下午唔出街, 亞媽又冇煮嘢食就會唔食嗰餐LUNCH, 但早餐同晚餐就一定要食(正常份量, 唔好過多), 結果都慢慢減咗八磅, 身體依然健康, 你可以參考一下呢~!!

快速發帖