希望有人要啦,價錢可以傾, 如果冇人要我就自己用返啦:056:
全新(達洋)豪華兔籠
83 X 57 X 62 CM
橙色
附水樽,食物兜.
特抽屜式底盤設計,搭配洞洞式的樹脂底網,
讓兔兔不會卡腳受傷,清理超級方便
附有滾輪,方便移動..四周圍有透明加高防噴尿板

elvisli 2010-1-5 08:21:20 PM
我見到mocha係籠入面=.=
firen_freeze)) 2010-1-5 08:56:15 PM
我見到MAX都係入面#^74^#
zibet_friends 2010-1-5 09:48:32 PM
圖係同人借返來的:054:
買返來先知長左DD...放唔入個凹位:056:
希望會有人有興趣啦,我仲買左個5角廁所..都用唔到依家
eggegg 2010-1-6 01:00:37 PM
張圖好似係第一代黎. $5xx 個隻黎架

如果第二代最新係個欄會係唔到底. 會係膠上面. $680

你係邊款 ? 如果係最新0個款, 我有興趣 :p:053: :053:
zibet_friends 2010-1-6 06:39:47 PM
這款係f21
新款唔清楚
anna118 2010-1-13 05:27:46 PM
I  really want to buy but HOW MUCH
:078: :057:
anna118 2010-1-13 05:56:19 PM
about  how  much  xxx-xxx
zibet_friends 2010-1-18 12:02:06 PM
$500
另外出售多一個 IRIS 廁所(5角) 買返來冇用,因為冇換籠
99%新  $45
zibet_friends 2010-2-1 11:58:51 AM
IRIS 廁所已售
個籠因有人放飛機 再放
勁低價 $400   樂富mtr 自取

zibet_friends 2010-2-8 03:44:51 PM
$400 已轉讓給 會員 小花!
beloved0906 2010-2-24 02:22:33 PM
幾多錢呀..夠唔夠2隻兔住的??//
emily_520825 2010-3-5 10:03:58 AM
我以前都係用呢個~
兩隻有9的迫.....除非係細兔

快速發帖