森美番左黎幾日
就要出黎玩啦
佢真係好抵錫,出黎玩識自己走番去籠入面去廁所(佢前主人真係教得佢好好,點解會唔要佢ga...:046:  )
又冇咬電線(可能係未熟哂d環境所以唔咬住)

呢幾日掛住望住佢
自己就零生產:063:
哈哈

食哂d糧既慘樣

食哂d糧既慘樣

食緊糧既精靈樣

食緊糧既精靈樣

8掛中

8掛中

岩岩出黎行完係我格隔中左槍,衰仔識得剷起張地氈遮光

岩岩出黎行完係我格隔中左槍,衰仔識得剷起張地氈遮光

我家的MOMO 2010-1-6 11:27:41 PM

回復 14# 的帖子

MOMO係No.898 綠葉:021:
dansm 2010-1-6 11:30:52 PM
我個隻瞓到扯晒鼻鼾,重好大聲添:062:
我家的MOMO 2010-1-6 11:36:33 PM

回復 17# 的帖子

hello....momo同我家的momo有d似樣喎~你好吖:039:
hamster1013 2010-1-6 11:55:30 PM
森美好可愛呀!
遇到你係森美o既福氣~
FATO_W 2010-1-6 11:57:57 PM
睇黎森美都好鐘意依個新屋企牙
真係幸福喇#^65^#
喵女)) 2010-1-6 11:59:48 PM
又乖
又可愛
又聽話
又識中搶TIM!!

完美小兔子>3<
happygirl2009 2010-1-7 12:09:08 AM
原帖由 我家的MOMO 於 2010-1-6 11:27 PM 發表
MOMO係No.898 綠葉:021:

咁momo未見過森美啦~:021:
happygirl2009 2010-1-7 12:10:48 AM
原帖由 hamster1013 於 2010-1-6 11:55 PM 發表
森美好可愛呀!
遇到你係森美o既福氣~

能遇到森美才是我的福氣:012:
佢識得自己番入籠去廁所成功羸得森美婆既歡心:037:
我家的MOMO 2010-1-7 12:11:54 AM

回復 22# 的帖子

咁响呢度見啦:014:
Vinkivan 2010-1-7 12:38:47 AM
森美~ 森美~ 真係好可愛, 好得人鍾意呀~!!
happygirl2009 2010-1-7 12:55:49 AM
原帖由 波子 於 2010-1-7 12:38 AM 發表
森美~ 森美~ 真係好可愛, 好得人鍾意呀~!!

每一隻兔寶也是最特別最可愛的#^43^#

希望每個人可以係養任何動物之前都停一停諗一諗
生命係最寶貴最寶貴的
兔協的領養服務及配套真係好好
兔地又健康~又可愛~又乖~(森美仔做代言人#^41^# )
不要買去領養啦~!#^27^#
happygirl2009 2010-1-7 12:56:48 AM
原帖由 喵女 於 2010-1-6 11:59 PM 發表
又乖
又可愛
又聽話
又識中搶TIM!!

完美小兔子>3

佢一中槍我就開心到好似中左六合彩咁~#^28^#
happygirl2009 2010-1-7 12:57:46 AM
原帖由 fato_w 於 2010-1-6 11:57 PM 發表
睇黎森美都好鐘意依個新屋企牙
真係幸福喇#^65^#

我地全家都好喜歡呢位新成員#^14^#
佢為我地帶來生氣!
Vinkivan 2010-1-8 12:45:11 AM
原帖由 happygirl2009 於 2010-1-7 00:55 發表

每一隻兔寶也是最特別最可愛的#^43^#

希望每個人可以係養任何動物之前都停一停諗一諗
生命係最寶貴最寶貴的
兔協的領養服務及配套真係好好
兔地又健康~又可愛~又乖~(森美仔做代言人#^41^# )
不要買去領 ...

我都好想去兔協領養呀~!! 可惜我唔喺香港呢邊養咖~ 但我嚟緊返加拿大嗰陣, 都會去嗰邊領養兔兔陪返我隻仔呀~!! 希望會搵倒夾佢咖啦~!!

快速發帖