頭先幫森美梳毛,佢好乖企定定比我梳
之後當佢正面見到把膠梳(把膠梳係兔協買果把,貓既形狀,紫色)
佢即刻好似見到仇人咁死咬住把梳唔放,係好大力咁扯同咬,個樣好狼死好狠
但佢見唔到把梳既話,幫佢梳果陣又冇野

你地d兔兔見到膠梳會唔會都係咁??

光之天使)) 2010-1-8 02:32:19 AM
會呀會呀!!
total見到梳都係一樣既反應
(不過你要小心佢地咬住把梳,d齒可能會kick住d牙整損口or比兔兔食左)

唔知點解咁憎把梳,
有時我特登係佢面前揚下把梳,佢直頭係衝埋黎,仲吼把梳添....
happygirl2009 2010-1-8 03:30:27 AM
佢同把梳好似有仇果樣個真係好得意:021:
Jessie)) 2010-1-8 03:36:03 AM
阿BEE都會呀=-=殺父仇人咁咬扎梳, 不過我兔兔一向唔中意梳毛的:065:
燒雞。﹏。)) 2010-1-8 05:20:42 AM
原來會咁得意嘅:073:
因我家totwo見到把梳淨係會用下巴去摩擦
wesky 2010-1-8 10:36:03 AM
我兩隻會掟梳 =  =
咕咕媽 2010-1-8 11:27:17 AM
我都有個把梳....囡囡見到會撲過來咬啦:030: 但真係好好用
bbandwingki 2010-3-17 08:22:46 PM

回復 1# 的帖子

點解我睇唔到兔協有野買嫁....
可否比個網我呀#^35^#
choi_ching 2010-3-17 09:09:01 PM
我兩個小朋友都唔會咬果個膠梳架wo#^5_002^#
danrad 2010-3-19 01:47:22 PM
我家gei 椰絲都係咁AR, 仲要咬斷埋D 梳齒
本來就係諗佢唔鐘意之前把梳就特登買另一把....點知用黎梳下佢都想咬, 仲想咬我....:050:
otola 2010-3-19 02:15:58 PM
firen_freeze)) 2010-3-19 02:55:49 PM
max都係咁....掟梳

唔俾你梳佢毛....(除非佢換毛):050:
emily_520825 2010-3-19 03:38:34 PM
佢地唔鍾意梳毛所以我小b都係一見到個梳就咬同掟走佢 haha
珊迪小姐 2010-3-19 04:21:19 PM
係咪當左係玩具呀??XDD
小糖^^ 2010-3-19 05:42:31 PM

快速發帖