晒氣啦~呢個壇自己人幫自己人架啦~一d都唔中肯嘰~d人牛皮燈籠點極都唔明仲要起到話人~強詞奪理~!
d人要禁我言禁飽佢啦~我從今之後唔上黎啦~我對呢個壇好失望~唉~晒氣~成日都係咁~!!!
好成功整走二個人lo~恭喜晒~!

尤尤 2010-1-8 11:11:11 PM
@@...
發生咩事牙??
唔好咁嬲喇....
如果我地對你有d咩誤會
你講清楚件事,我地慢慢解決....
hh0 2010-1-8 11:16:27 PM
呢幾日估計都係講同一件事
但當事人無完全交待成件事
大家無須為個別言論而激起爭論
elvisli 2010-1-8 11:23:28 PM
驚死未嘈夠?

ADMIN關你POST係因為你語氣過火.而唔係偏幫任何一方

你本身係唔係就好鐘意比說話人聽?鐘意單單打打?

你應該都成家立室了.開POST單打只是小朋友行為

開POST攪事的人MINIHOUSE亦不會歡迎.希望閣下搵到岩自己心水既討論區

ADMINISTRATOR 2010-1-8 11:26:04 PM
本討論區目的是讓大家交流養兔心得,如閣下對其它會員有不滿,請利用其它渠道直接跟當事人理論,如蓄意擾亂和諧的交流氣氛,我們將不會再容忍!
Jessie)) 2010-1-9 12:15:13 AM
我只能夠說你真係........上哂腦.....................冇得救
你真係咁中意嘈交咩??.....搵唔到其他方法解決咩
我以前性格同你差唔多嫁咋, 到你個人大左,
你就會知道你咁既態度唔單止幫唔到件事, 仲會令人反感,
一路好走, 88
elyse)) 2010-1-9 12:22:07 AM
唉!唔好咁啦........我好唔鐘意見到你地咁....
明明係2人一兔ge事,點解會牽涉到咁多人和事家...
我地唔係當事人就應該保持中立,或是出少句聲
唔係加鹽加醋,你一言我一語咁加把口...
再一人開一個post咁公開話咩以後唔上黎呢d說話...咁有用咩...
真係老實d講句,呢個mini house 無話無左邊個唔得,多一個唔多,少一個唔少
佢地開呢個壇都係想宣揚正確的養兔心得
無錯..可能真係有人用錯左方法去照顧兔...
咁我地米教lor...有邊個一開始識養兔姐,有邊個唔係由跌低中成長
我自己天天都是在學習養兔,天天學習如何比更好既生活比佢
我自己都試過做錯野,都係多得兔友既提點...

但如果一開始我上呢個網,個個都單單打打我.
我可能都會嚇到唔敢上黎,或者一直都沿用錯既方法去照顧我的女兒
那麼這個論壇開黎做咩呢,大家去是但一個論壇既寵物板都可以傾啦

個個人既仔女都係心肝丁,一有事最心痛都係自己...
但都要學識專重呢度既人,呢個壇....
不要再有關事件中2位兔友作評論
雪姬女 2010-1-9 12:44:56 AM
不嬲我睇過呢個壇所有post你地自己人up晒架啦~!
千千一個人講幾個版本正一牛鬼蛇神黎架啦~!
我唔係嘈lo~我只係講緊道理lo~你地冇道理嘰~豬牛羊一家親~講冇EQ不及你地lo!我由細出黎大場面打滾咁多年~邊個黑邊個白龍與鳳我好心水清lo~!
呢個係冇自由既論壇~學咩人搞論壇呀~就咁自己開個DIARY自己人up飽佢啦!
elvisli 2010-1-9 12:51:43 AM
如果你覺得咁樣都唔係叫嘈,小弟都唔知點先叫嘈

枉你話自己打滾左咁多年

都係如此幼稚

講得出唔再出現真係要做得到先好

唔好轉個頭開個新名又出現,又或者當無事發生係第二個POST留言,

到時我實會提你今日講過既野

:049: 那你一路好走了

FATO_W 2010-1-9 12:52:21 AM
唔好咁激動
我覺得依d誤會既事都係由當事人兩個搞清楚好d
旁人最好就唔好比咁多意見
以免愈搞愈亂
為兔兔好既人成個forum都係
如果你唔高興既話可以唔上黎
不過如果可以的話我都想forum和和氣氣
唔好搞到關係咁差既
Vinkivan 2010-1-9 01:03:20 AM
幾日唔得閒上嚟, 竟然有事發生咗??

雖然我唔知發生咩事, 但我只係知道嚟得呢度個個都係愛兔之人, 大家因為兔兔而有緣喺呢個空氣中認識, 係咪應該珍惜呢份緣呢??

我諗大家都係成年人, 為乜嘈過, 鬧過都好, 瞓醒一覺就係新嘅一天, 冇人知道下一分鐘會發生咩事, 點解唔開開心心去過呢??

雪姬女.. 我知道你係好愛兔兔, 因為你愛兔兔先會嚟倒呢度, 我都係一樣, 其實呢度冇話乜嘢自己人嘅, 我哋大家都係喺呢個FORUM認識, 入得嚟大家就好似一家人不分你我, 而你亦都係MINI-HOUSE嘅一分子, 當然你有權喺度發言啦~ 但管理員都有權禁止一啲影響論壇氣氛嘅言論, 唔一定係你嘅發言, 任何人嘅發言影響到論壇結果都會係一樣, 希望你唔好誤會只係針對你嘅言論。當然, 若果你覺得因此不快而要離開我哋都唔可以阻止你, 但我會為你, 為你嘅兔兔, 為呢個論壇覺得可惜呢~!! 但... 你嘅決定我當然都會尊重, 不過, 都希望你會再認真考慮一下再作決定吧~!!
ADMINISTRATOR 2010-1-9 01:09:25 AM
最後再重申一次,本討論區是以<交流養兔心得>為中心,無論你是否有心,你的言論已嚴重擾亂這裡的和諧!
從今以後,任何有關會員之間的衝突問題之留言將一律刪除,請尋求其他渠道解決。
此乃最後通知,如有會員屢勸不聽,這裡將永久不歡迎你.
喵女)) 2010-1-9 01:25:11 AM
原帖由 波子 於 2010-1-9 01:03 AM 發表
幾日唔得閒上嚟, 竟然有事發生咗??

雖然我唔知發生咩事, 但我只係知道嚟得呢度個個都係愛兔之人, 大家因為兔兔而有緣喺呢個空氣中認識, 係咪應該珍惜呢份緣呢??

我諗大家都係成年人, ...

霖霖姐姐...我都好唔開心...
Vinkivan 2010-1-9 02:16:37 AM
原帖由 喵女 於 2010-1-9 01:25 發表

霖霖姐姐...我都好唔開心...

琪琪妹妹.. 做乜唔開心呀??
喵女)) 2010-1-9 02:27:09 AM
原帖由 波子 於 2010-1-9 02:16 AM 發表

琪琪妹妹.. 做乜唔開心呀??

係我喜歡的地方,,發生D唔開心GE事
唔開心大家搞到咁...唔開心邊個又話邊個唔岩..
唔想提了...以免引起大家不滿..
只係想再好似之前咁,,
開開心心地看兔兔的相片
討論兔兔的事情

快速發帖